torsdag 29 december 2011

Har jag det som krävs?

Imorse klockan 07.20 sprang jag årets nästsista morgonjogg. 11 km i blåst och segare än någonsin. Det kommer att bli skönt när det här experimentet är över.

Det "värsta" eller kanske det "bästa" som kan hända är dock att mina "misstankar" är sanna och att jag under 2012 kommer att lägga in just morgonjoggen som en självklar och större del av min träning.

Frågan som jag ställde till mig själv imorse var då om jag har det som krävs för att kunna fortsätta att genomföra dessa "förhatliga" pass? Just nu känner jag att jag inte vill svara på den frågan för just nu vill jag bara att denna enormt jobbiga sejour med x antal morgonpass bara ska vara över. Jag längtar efter att springa i dagsljus med lätta ben.

Well, well en sak i taget. Ett morgonpass och en tävling kvar i år.

P.S. - Idag passerade jag 3800 km...Det är fanimig inte sant! Och bland topp tre i kommuntoppen i Göteborg på jogg.se hittar man faktiskt två tjejer. Överst Andreas, sen bästa Tine och sen jag. Vi tre är ohotade till dessa topplaceringar. Skönt att veta att det finns fler som är lika "galna" som jag...- D.S.

6 kommentarer:

 1. Imponerande både med morgonjoggandet och mängden kilometer, tänk en morgonjogg i maj till fågelsång och solsken, en helt annan historia än i decembermörkret!!

  SvaraRadera
 2. En högst sund fråga att ställa sig själv; ställde mig den under skadetiden. "Har jag det som krävs och hur stor är min vilja?"

  Ha ha, ännu ett bra ämne att avhandla nästa gång vi springs :-*!

  SvaraRadera
 3. Staffan: Ja, det låter lite trevligare än i mörker och med bara blåsten och regnet som sällskap :-P

  Jessica: Ja, jag hoppas att jag har det som krävs. Jag vet att du har det, det har du bevisat det sista :-)

  SvaraRadera
 4. fasen vilka distanser! själv gnetar man med tre mil i veckan och är förvånad över att framstegen aldrig kommer.. man är ju dum! :-)

  SvaraRadera
 5. s-kils: :-) Alla är vi olika och just jag svarar bra på mycket "bulk". En annan kanske svarar bättre på mindre mängd och mer kvalitet. Inget är skrivet i sten och man får testa sig fram. I slutändan leder dock alla vägar till Rom.

  SvaraRadera
 6. P.S. - a och o är kontinuitet oavsett hur man kör. Och att jag kunnat hålla mig frisk och skadefri är oxå en del av ens utveckling. D.S.

  SvaraRadera