Om mig och mitt företag (EMF Consult)


Om mig och mitt företag: 

Jag har en sjukgymnast utbildning i botten och har innan jag blev färdig sjukgymnast jobbat inom många olika områden (but that´s another story...).
Jag har som sjukgymnast bl.a. jobbat med hjärtrehabilitering, bassängträning för reumatiker och gruppträning i olika former. Jag ville alltid att mina patienter skulle vara väl informerade om sin diagnos, hur kroppen fungerar och vad träningen har för syfte, då jag anser att är man informerad blir man motiverad att nå sina mål.
Efter min föräldraledighet valde jag att börja arbeta på ett litet företag med administration och lade sjukgymnastiken på hyllan. Jag håller mig dock kontinuerligt à jour om vad som händer inom sjukgymnastiken då det är ett krav när man har en legitimation men självklart även är ett intresse.
Under 2008 startade jag en enskild firma (EMF Consult) för mina idéer som jag nu känner att jag har tid att förverkliga!
Under 2008-2012 så har jag kört mammaträning utomhus under namnet Mamma Boot Camp i Göteborg/Slottsskogen. Nu har jag dock valt att inte köra detta mer men det har varit underbart kul att träna och träffa många mammor under dessa fem år. 
Andra idéer som jag förverkligat inom mitt företag är Löparskolor för tjejer, tuffare utomhusträning, gruppass för företag, förläsningar m.m.    

Sen maj 2014 är jag även Simcoachen-instruktör (för mer info, läs under den fliken!). 
Det är ALDRIG försent att börja träna, utmana sig själv och nå nya mål!
Mitt motto är: Information och kunskap leder till motivation att nå sina mål!