torsdag 22 december 2011

12 + 13,45 km

Ja, mitt experiment fortsätter. En vecka kvar nu. 04:40 stod jag utanför dörren och sprang min första runda idag. 12 km som var så sega som jag vet inte vad, men de genomfördes. Ja, jag är en maskin.

Sen fick jag sällskap på runda nummer två som landade på 13,45 km. Bästa Robert och Claes. Vi sprang en Göteborgsrunda med blomspruteregn och mycket prat, härligt! Tack för sällskapet, det får vi göra om! :-)

Det blir en tidig sänggång ikväll för imorgon är det ARBETSDAG I HEMMET. Det ska kokas skinka, grillas revbensspjäll, kokas gröt, bakas vörtbröd osv osv. Jag har en "köksslav" som ska hjälpa mig och som belöning för sitt arbete kommer jag muta honom med Lego, hehe.

Ha det fint!

6 kommentarer:

 1. Eftersom du svarar bra på mängd, ska det bli intressant att se vad som händer :)

  SvaraRadera
 2. MagnusN: Ja, återstår att se, hehe. Just morgonpassen är med en speciell tanke bakom MEN jag hoppas nästan att det jag tror och testar nu inte stämmer för så här kommer jag inte orka hålla på så länge...

  SvaraRadera
 3. På tal om dubbla pass finns det ett intressant inlägg av Steve Magness, du kanske har läst det?

  http://www.scienceofrunning.com/2009/10/is-9mi-once-better-than-45mi-twice.html

  SvaraRadera
 4. MagnusN: Tack! Nej, det hade jag inte läst! Väldigt intressant! Ja, experimentet fortsätter som sagt även om jag nu när jag är ledig inte kommer att gå upp riktigt lika tidigt (thank God för det)!

  SvaraRadera
 5. Jätnpöjkarna: Tack! Jag kämpar på :-P

  SvaraRadera