torsdag 29 mars 2012

Repris?

Ja, idag blir det en repris (mer eller mindre) på tisdagens träning. Dvs först multipass (simning + wetvestlöpning) på Valhallabadet och sen löpträning med kund. Hoppas dock inte behöva ringa till ambulans igen...

Multipasset är redan avklarat och nu har jag bytt ordning och kör simningen först och då är det mycket jobbigare att wetvestlöpa efteråt :-P

Undrar hur F-N det ska gå på Öloppet i augusti och då med VÅTDRÄKT!!! OCH utrustning att "kånka på". Det är lättare att simma med en HEL våtdräkt MEN betydligt JOBBIGARE att springa i en hel vs en s.k. triatlondräkt. Jag har fått många bra tips men har inte bestämt mig för hur jag kommer göra. Jag måste även överlägga med min partner in crime, den andra delen av Team Early-Birds, aka PATRIK.

Jag har även gjort repris på en sko och beställt en "gammal" modell, precis som jag gjorde med Adidas Adiosen när jag beställde den "gamla" utgående modellen. Denna gången rörde det sig om Asics DS Racer:
Jag har sprungit MYCKET i denna skon och även om jag köpte den som en tävlingssko från början så har den numera övergått till en mängdträningssko och passat som allra bäst på de längre passen. Det var även denna sko jag sprang Lidingöloppet med. Fick denna blåa variant (den jag har sen innan är vit med röda och svarta detaljer) idag. Beställd hos Runner´s Store till ett pris på 700 kr. Den nya modellen av Racern vill jag inte ha för den har samma sula som Asics Hyperspeed som har mycket dumma hål i sulan som samlar grus och måste fyllas med Liquisole/silikon direkt. Även denna gamla har två hål som jag fyllt ut. Den är mer dämpad och har en lite hårdare sula än Hyperspeeden men känner att jag nu med en fot som inte är helt ok än behöver en sko med lite mera dämpning.

Från det ena till det andra så bjuder jag avslutningsvis på några "roliga" quotes av Mae West, hehehe:


"I never worry about diets. The only carrots that interest me are the number you get in a diamond."


"Always look your best - who said love is blind?"


"The score never interested me, only the game."


"When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before."


4 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att DS Racers skulle passa även mig ypperligt som distanssko, har ju älskat mina Brooks ST4 som är precis samma typ av lätta "pronations-racersko". Snygga är de också :-) Dumt dock att de gjort om sulan! Mina Asics Tarthers har två små hål men inget verkar fastna i dem, sulan på Hyperspeed vet jag dock många som ogillar!!

  Trevlig helg Eva och vilken tur för mig att den där fotbollsmatchen slutade 0-0 häromkvällen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Staffan DS Racern skulle passa dig perfekt som distanssko, håller med. Då med den gamla sulan, inte den nya à la Hyperspeed.

   Ja, man omvärderar hela tiden sina skor och sen när skotillverkarna hela tiden ändrar, morr! För mig är det en gåta att Adidas ändrade Adios (som jag såg att du med idag, hehe).

   Ha en fin helg Staffan och nästa match DÅ kan jag lova att det blir mål! ;-)

   Radera
 2. Jag har bara ett par skor. Det är Asics DC Racer. Och jag har exakt samma blåa mpdell som du! Älskar den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra val! Mycket bra modell! Synd att de ändrat den nu när den nya modellen kommer :-(
   Men jag fick tag på den "gamla"!
   Å vilken snygg färg, eller hur?

   Radera