lördag 24 mars 2012

Bortamatch

Ja detta är bortaställströjan för våra fotbollshjältar, men även för mig:

Lite Karolinerkänsla framifrån, eller hur?

Bakifrån mest Fridmankänsla, eller hur?
Hehehe, number six is my lucky number! Och självklart att jag ska ha bortställströjan på mig när jag springer  maraton på bortaplan = New York.

Testade idag både tröjan och foten. Foten klarade 4:30 fart i 10 km och sen kom det en viss brännande känsla som jag är helt säker på att den kommer att gå över. Detta är i alla fall statusläget och med detta facit idag så kommer jag inte springa några miltävlingar alls nu i april då jag inte vill stressa foten att springa för fort för tidigt. Mitt främsta mål i är maran i juli, Lidingöloppet i september och sen maran igen i november. Alla andra tävlingar är inte så viktiga. Jag har t.o.m delvis släppt målet att klara sub90 på Varvet men kanske att jag om en månad omvärderar det. Nu är det viktiga att prioritera och då kommer fartpassen inte vara lika viktiga som alla kilometrar som jag lyckas få ihop för att nå mitt mål i juli. Detta är således planen idag den 24 mars men jag är flexibel och detta kan ändras MEN jag kommer som alltid lyssna på kroppen.

Ha nu en fin lördag och lycka till ni som premiärtävlar för året antingen idag eller imorgon, min premiär får vänta lite till.

4 kommentarer:

 1. Hej. Hittade din blogg av en slump, då jag letade efter lite gamla Sverige-tröjor. Försöker få tag på den här modellen som du har på dig på fotona här. Minns du varifrån du köpt den?
  Mvh Jeff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jeff!
   Jag beställde via SVFF's internetshop och de använder sig av New Wave Sports som leverantör. Kolla med dem om de har kvar denna tröjan. Bortsaställströjan ser ju annorlunda ut mot denna idag som jag tycker är deras snyggaste tröja ever.
   www.newwavesports.se eller info@newwavesports.se
   Lycka till!

   Radera
  2. Tack för hjälpen, nu när jag så här 3 månader senare upptäckte att du svarat :) Ja, jag håller med dig. Det är absolut den snyggaste tröjan de haft, och jag blev förvånad när "experterna" dömde ut den.
   Bring it back, I say :)

   Radera
 2. Bättre sent än aldrig!
  Kan inte annat än att hålla med :-)

  SvaraRadera