tisdag 27 mars 2012

Den barmhärtige samariten del 2

Jag fick en känning igår i foten efter backpasset på F&S varför jag idag tränat foten avlastat genom att simma och wetvestspringa. Jag visste att jag skulle springa lite lätt med en kund på kvällen så det kändes som en bra idé.

Under simningen började jag må REJÄLT illa och trodde ett tag att jag inte skulle kunna ta mig hem utan att kräkas. Efter en riktig kraftansträngning kom jag dock hem, tog en cola och lade mig i soffan i väntan på att värsta kräksjukan skulle bryta ut...
Men jag återhämtade mig ganska bra och slapp således att avboka passet med min "kund". Cola är verkligen ett universalmedel att ta till ibland, hahaha.

Sen var det bara att ta på sig krigar-oufitten  och bege sig mot Slottsskogen:
Och för er som inte ser det så har jag faktiskt även ett matchande hårband:
Träffade K och vi började springa lite runt i parken som uppvärmning och sen när jag bestämt att vi skulle bege oss bort mot fotbollsplanerna för lite teknik/intervaller så STÖP en äldre man rätt ner i asfalten bara en liten bit bort från oss. Han var okontaktbar och blödde rejält i ansiktet varför jag ringde 112 direkt! Jaha, andra gången på kort tid som jag fått agera barmhärtig samarit. Då mannen låg rätt på asfalten på en väg till en parkering så blev det lite "kalabalik". Att det var så fint väder och typ halva Göteborg befann sig i Slottsskogen gjorde att det blev en del nyfikna blickar. Argast blick fick dock en kvinna i bil utav min kund/adept när kvinnan TUTADE frenetiskt för att hon ville komma förbi...Om blickar kunde döda, hahaha. När kvinnan tagit sig förbi genom att köra upp på trottoaren såg jag hur hon skämdes över att hon tutat...

Ambulans kom ganska snabbt och vi lämnade mannen i goda händer till ambulanspersonalen och sen var det bara att fortsätta bort till fotbollsplanerna, the show must go on lixom.

Nu är jag hemma igen och hoppas inte behöva tillkalla ambulans något mer idag, i alla fall.

Viss illamåendekänsla har nu kommit tillbaka igen  (NEJ; jag är INTE gravid, ok?) och jag hoppas verkligen INTE det är vinterkräksjukan som precis som Kung Bore (snö till helgen, hallå?) försöker hålla tag i oss ett litet tag till...var f-n är alla vitpepparkorn när man behöver dem?

2 kommentarer:

 1. Det är tur att Göteborgslöparna har dig Eva!! Hoppas det inte blev något av den där magsjukan, Cola kan vara OK i det läget men då måste en del av kolsyran bort först tycker jag! Läste om minusgrader i antågande, det vill vi INTE ha! Här visar termometern elva grader, jag är ledig idag på förmiddagen och ska snart lunka iväg på ett lugnt 30km-pass.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är en räddande ängel för många ;-)
   Mår bättre idag men igår och inatt var inte kul med magontet från hell! Knepigt.

   Nej, snö vill vi INTE ha!!!

   Lycka till på långpasset! För mig blir det nog ett sådant på lördag!

   Radera