måndag 19 mars 2012

Back in business, nästan...

Idag körde jag F&S Flex på lunchen. Ett jättebra rörlighetspass som jag gillar och som jag BEHÖVER! Verkligen ett test för foten då rekommendationen är att köra barfota. Och det gick. Och det kändes nästan ännu bättre i foten efteråt - härligt!

Sen var det dags för intervaller på F&S. Kul att se så många glada ansikten över att deras "slavdrivare" var tillbaka :-O

Uppjogg, rörlighetsdel, liten styrkedel i par och sen en liten jogg till dit vi skulle köra intervallerna. Det rörde sig idag om en stege: 1-2-3-4-4-3-2-1 med en minuts vila mellan varje intervall. Totalt tog denna delen 27 minuter.  Jag hade valt en slinga som gick runt några hus och längs en parkering som ligger precis vid vattnet OCH där jag kunde springa emellan husen och på så sätt ha mer eller mindre koll på alla. Jag sicksackade mellan husen, längs vattnet, längs parkeringen under tiden jag höll koll på klockan. Visselpipan ljöd vid varje intervalls slut och nästa intervalls början. Det gick fort, tyckte jag i alla fall och sen joggade vi lugnt tillbaka till anläggningen där vi körde en kort stretch. De som sprang längst/snabbast kom upp i en total på över 11 km på hela passet medans jag "bara" fick ihop 9,5 km. Det var visst någon (inga namn!) som klagade lite, med glimten i ögat, att jag mest "maskade" när jag BARA sprang och skrek mellan husen ;-) Well, jag är där för att peppa och leda andra inte träna själv och det som jag blev mest trött i var inte benen utan mer rösten :-P

Foten känns helt ok men nu ska den snart få sig en duvning av min lilla boll! Jag hoppas kunna springa en kortare vända imon igen och sen blir det simning på onsdag för jag vill inte få ett bakslag. Så fortsätt håll tummarna för mig, ok? 

2 kommentarer:

 1. Det var riktigt roligt idag men tufft i motvinden! Tack för ett bra pass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat idag!
   Ja, vinden blev som en extra krydda kan jag förstå :-P Själv så sicksackade jag mest mellan husen och där blåste det ju inte så mycket ;-)

   Radera