tisdag 6 mars 2012

Lite sliten...

Ja, det är inte för intet som jag börjar känna mig lite sliten i benen :-P
Således gäller det att lyssna på kroppen och planerat fartpass får vänta tills på torsdag istället för imon. 

Dagens pass fick bli 8 km i "valfri" fart som återhämtning. Och ja, jag hade på mig min nya "tränings t-shirt" - bildbevis följer här:

Kom för övrigt överens med mig själv om att jag måste sluta ta kort på mig själv i denna positionen och denna spegeln för på något sätt får jag så konstiga proportioner på kroppen här. Det ser ju ut som om jag har bifflår och sen myggunderben lixom och så ser jag faktiskt INTE ut (eller det kanske jag gör, hjälp!)!

Idag var det även kallt och jag frös vilket jag väldigt sällan gör men jag gjorde en felbedömning på temperaturen och det kändes nästan som SNÖ i luften (Gud, förbjude!). Det hade väl inte varit första gången Kung Bore spelade oss vårsuktande svenskar ett spratt...

P.S. De där anklarna/vristerna ser nästan kenyanskt smala ut! Hahahaha D.S. 

9 kommentarer:

 1. Med risk för att jag kommer få skämmas vid nån after run i framtiden; det finns verkligen inget att anmärka på vad gäller de benen.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha Jonas - det blir extra glas champagne till dig på After-Run ;-)
   OCH så får det bli ankel- vristmätning på ALLA då - vill gärna ha lite statistik på detta för att få bekräftat eller ej om jag har kenyanska vrister :-P
   På jogg.se måste ju alla i redaktionen uppge sitt vadmått (men jag har lyckats komma undan hittills, hehehe)!!!

   Radera
 2. Håller med Jonas, det enda som ser "överdimensionerat" ut på bilden är frisyren men det skriver jag bara med ett sting av avundssjuka då min egen kalufs blir allt tunnare ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, jag får resignera då om mina ben MEN det där med vristerna får jag nog ta och kolla för det köper jag inte att de är "normala" - kanske ska starta statistik på detta? Ska bara hitta ett måttband först...hm...

   Och kalufsen - volym brukar jag inte ha problem med direkt snarare tvärtom. Tack och lov för min plattång! När jag "plattat" håret känner ingen igen mig och jag får kommentarer som: Åh vad långt hår du har! (Sorry Staffan, kanske en tjejkommentar men jag kunde inte låta bli...)

   Radera
 3. Vristmått 21,5cm. (Sist jag var hos läkaren btw. för allmänt hälsocheck så blev han tvungen att trycka mig på smalbenen för de var enligt honom "Så SMALA?!").

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha - du oxå? Men det är väl därför de heter SMALBEN, eller??? ;-) ;-) ;-)

   P.S. mätte med tjocka strumpor så tror nog mitt mått är mer 19,5 cm OCH kanske bäst att mäta på morgonen så att man får ett ännu smalare och mer kenyanskt mått? Hahahaha. D.S.

   Radera
 4. Jag får aldrig några kommentarer om mitt hår ;) förutom när barnen retas och säger att det är tunt. Var ju tvungen att kolla jag också... Vristmått 22cm, vadmått 36cm, hälsar Mr Kiplagat...

  SvaraRadera
 5. Hahaha, Mr Kiplagat, kan inte sluta skratta Staffan.
  Och du ser även du har kenyanska vrister ;-) Vadmåttet kan jag inte uttala mig om och mitt mått förblir hemligt då jag som framfotalöpare har välutvecklade vader och let's leave it at that ;-)

  SvaraRadera