torsdag 3 november 2011

Hur ska det gå?

Jepp, nummerlapp till Finalloppet uthämtad:Tyckte mig känna igen numret och insåg att jag sprungit Varvet 2010 med nummer 970 :-)

Gjorde även en genomlöpning av banan idag bara för att få det bekräftat att det "svåra" partiet vid ca 8 km var väldigt lerigt och blött så enda sättet att attackera den delen av banan blir att "blåsa på" annars tappar man för mycket. Idag trippade jag dock runt för att inte blöta och gegga ner mig för mycket. Kändes onödigt att smutsa ner sig just idag på träning.

Frågan är: Hur ska det gå? Kan jag matcha förra årets snittfart (banan är 10 km i år vs 8,8 km tidigare år så jag får titta på snittfart istället för sluttid)? Jag vet inte. Det har inte varit så mycket tempoträning det sista. Dessutom såg jag i startlistan att en viss tjej/dam tävlar i "min" klass och henne har jag hittills inte slått men kanske kanske jag kan komma topp 3 i D40. Vi får se. Besviken vet jag att jag inte kommer bli, jag har kommit längre än så med den mentala biten och kommer inte nedslås av ett "dåligt" resultat. Jag vet förutsättningarna inför lördagen och vad jag kan påverka och inte. Jag vet också var min fysiska kapacitet ligger för tillfället MEN främst var min mentala ligger.

Jag ser det positiva i att få springa ett lopp i skogen i vackra Skatås och att få träffa "löparkompisar" som ska springa även de. Det kommer att bli en bra dag känner jag på mig. Imon har vi besök av goda vänner så kanske jag börjar lördagen = tävlingsdagen med två Resorb, precis samma uppladdning i så fall som inför Risveden och det gick ju bra, hehe ;-)

4 kommentarer:

 1. Gör ditt eget lopp så kommer du vara nöjd!

  SvaraRadera
 2. MagnusN: Visst är det så. Tack för att du påminde mig :-)

  SvaraRadera
 3. Darling, behöver du verkligen ens fråga det? Ok, den som frågar får svar... Det kommer att gå alla himla tiders, precis som alltid! Doo-ooh :-D

  SvaraRadera
 4. Jessica: Du är för söt! Kram på dig :-)

  SvaraRadera