lördag 12 november 2011

Löparskoleruset 5 km

Det kom bara en tjej till start idag på Löparskoleruset. Sjukdom, skada, flytt och annat satte käppar i hjulet för de andra tjejerna.
Så istället för att snällt sitta vid start och mål som jag brukar göra så var jag idag hare åt M. Kändes lixom inte rätt att hon skulle behöva springa helt själv.

Det gick så j-vla bra och jag är SÅ imponerad! M fick barn för sex månader sen och har precis börjat komma igång med sin löpning nu i och med min löparskola så att gå från mer eller mindre noll till att klara att springa 5 km på 26:13 tycker jag är STORT! Att hon kommer att klara Varvet med glans är jag helt säker på :-)

Det är sådana här prestationer som imponerar på mig och som driver mig vidare i det jag gör. Tack M för idag och forsatt lycka till med din löpning!

Nu ska jag strax svida om för konsert i Vasakyrkan och sen Gåsamiddag och sen fortsättning på bröllopsfesten från igår...och imon är det långpass med F&S i Skatås - jag menar, varför vila?

Ha en fin lördag!

2 kommentarer:

  1. Låter kul att få uppleva att andra utvecklas också! Hade jag mer tid skulle det kunna vara nåt..nu får jag vänta tills våra killar blir tillräckligt gamla för att springa, kan nog bli kul det också. Ha det så kul på festerna!

    SvaraRadera
  2. MagnusN: Ja det är väldigt inspirerande!
    Jepp, blir nog kul! Hoppas glöggen var god ;-)

    SvaraRadera