tisdag 8 november 2011

En gamling med mössa på!

Ok, jag ber om ursäkt att jag inte är så bra på att ta kort (thank God att jag inte är modebloggare) men idag var det dags för mössa:
Sen efter att jag tagit kortet kom jag även på att det är dags för reflexväst. Och klockan var bara 16:50 när jag stack ut...

Ja, vi lär oss visst aldrig att vänja oss vid mörkret. Det är precis som om vi aldrig varit med om det innan. "Ja, det är ju så mörkt tidigt nu" hör man precis som om det var nytt för i år. Och ja, jag är precis likadan sjäv för jag är ju svensk. Och som svensk pratar man gärna om vädret och hur jobbigt det är med mörkret. Något som "turister" inte förstår alls hur vi kan tjata om. Nu har jag även blivit så gammal att jag lagt till kategori tre att prata om: Att tiden går så fort! "Det var ju inte länge sen det var midsommar och nu är det ju snart jul". Hahaha. När jag var liten så hade jag en faster som alltid frågade mig när jag fyllde år hur det kändes. Och sen sa hon alltid att jag skulle ta vara på tiden för den går alldeles för fort. DÅ fattade jag inte vad "tanten" tjatade om, jag menar sommarlovet var ju OÄNDLIGT och det ständiga pratandet och ältandet om vädret, det var sånt som "gamlingar" höll på med. Så ok, jag har blivit en gamling :-P

"Gamlingen" har idag ägnat sig åt 10 km åh-jogg i mörkret och halv-kylan. Mössan kunde jag ta av efter en stund för så kallt var det inte än även om jag trodde det.

Under passet lyssnade jag för ovanlighetens skulle på min iPod. Abba. Super Trouper. Hann precis till "Happy New Year" när jag skulle vända vid 5 km och stannade och startade om "skivan" för att hålla samma fart tillbaka. Stannade med sista tonerna av "Happy New Year" precis utanför vår brevlåda. Intresseklubben antecknar, eller?

Kom på två jättebra idéer om krönikor som jag nog ska skriva. Vi får väl se om de blir publicerade eller ej, en kanske är för vågad, hehehe.

Dagen kommer att avslutas i soffan framför "House". Finns INGEN bättre serie, enligt mig. Blir ALLTID på så gott humör efteråt och när maken är hemma och tittar han med tävlar vi om vem som kan ställa rätt diagnos. FAST det bästa är ju inte diagnosticeringen utan relationerna och interaktionen mellan karaktärerna, oslagbar underhållning.

Lupus? Sarcoidosis? Leuchemia? Brain tumour? CHECK HIS HOUSE!

4 kommentarer:

 1. Finns det ingen LoveRunning-mössa :-) jag hade mössa något pass för några veckor sedan för jag drog ut någon söndag kl 07 och det var då -1.5 grad, annars har jag mer haft med tunna fingervantar nånkväll nu, typ igår...

  Tycker jag känner igen det där snacket om väder, mörker mm så jag börjar nog också bli gammal!

  Har faktiskt börjat se HOUSE först nu,varken jag eller sambon har kollat den serien innan men man fastnar lite när man väl börjar kolla! Vi har haft en annan fovvoserie innan i Boston Legal men de gör nog inga nya avsnitt mer *suck*, helt sjuk serie...

  SvaraRadera
 2. MagnusR: Nej, det finns ingen Loverunning-mössa :-(
  Gamlingar är vi allihopa fast vi är på g - eller hur?
  Ja, det har funnits många bra serier i sjukhusmiljö men just House är min absoluta favorit! Kul att ni oxå börjat titta på den :-)

  SvaraRadera
 3. Boston Logal är handlar dock om advokatmiljö med väldigt speciella karaktärer, har blivit en del vansinniga skratt... är ju inte fel efter en träningsrunda och duscha att kunna slå sig ner i soffan och följa nån serie..

  SvaraRadera
 4. MagnusR: Aha, Boston LEGAL! Jag gillade Ally Mac Beal när den gick, oxå advokatmiljö med speciella karaktärer :-P
  Ja, efter ett pass och dusch är inte soffan fel :-)

  SvaraRadera