söndag 27 november 2011

Degätande på 1:a advent

Ja, i denna familjen äter man mest deg när det blir pepparkaksbak. Fast några blev det allt att lägga i burken:Å snabbdistans blev det oxå - FAST det kanske inte blev så snabbt med tanken på att jag gav mig ut i stormvarning med tilhörande regn, hahaha. 4:30 fart kändes ansträngningsmässigt mer som sub4-fart med dessa väderkonstellationer :-P

Gårdagen ägnade jag åt vila och bokläsning. Har nu läst ut bokklubbsboken som var den här:


Ja, nu är den senaste flugan att vi ska läsa klassiker, eller kanske mer klassiska författare. Vem var det som började med detta då? No names ;-)
Boken ovan var helt ok och speglar något som är lika aktuellt idag som för ca 100 år sen när boken skrevs: Otrohet. Att boken har ett "lyckligt" slut är inte fallet och så är det väl oftast också i verkligheten när otroheten flyttar in i en relation.

Nä, nu när pyntet är uppe och både baket och löpningen är avklarad ska vi bege oss hem till mina föräldrar för lite mys med dem. För det är ju det som den stundande juletiden handlar om; att umgås och mysa med sina nära och kära, eller hur?

Ha en fin första advent!

/Eva

2 kommentarer:

 1. Du har så rätt om allt i det här, både julen, otroheten och så vidare.

  Imponerande att du kunde springa i dag. Jag tog mig ned längs min gata i 4.30-tempo också, fast det var 4 minuter och 30 sekunder för att ta mig 100 meter, vilken jävla motvind!!!

  Trevlig advent på degätartrion.

  SvaraRadera
 2. Anjo: :-) Trevlig advent du med!

  P.S. - det är bara två som äter deg och bakar peppisar i detta hemmet. Den ena var endast iförd kockmössa och förkläde och den andra var iförd löparkläder. (Den tredje familjemedlemmen ägnade sig åt att lösa korsord, typ) D.S.

  SvaraRadera