torsdag 24 november 2011

Träning varje dag i en månad?

Ja, igår vilade jag. Eller ja, lite styrkeövningar var jag med på under mitt onsdagspass men that´s it. För när jag tittade i träningsdagboken på www.jogg.se så såg jag att jag tränat VARJE dag sen den 23/10. Lägg ett träningskonvent på det och man förstår att jag är lite seg.
Så denna veckan blir det ingen fart, bara lugna pass. För man behöver lite lugnare veckor för att inte blir övertränad eller skadad och jag vet att jag har svårt att vila men jobbar på att lära mig detta.
Jag kommer även lägga in en extra vilodag nu på lördag. Passar bra då jag ska "vallas runt" på AW med bästa Pipperoni på fredag. Kommer inte ihåg när jag var på AW sist faktiskt. Vi får väl se hur länge jag orkar hänga med :-P
För jag var faktiskt partyprinsessa en gång i tiden och då var festande nästan lika stor del av livet som träningen idag. Numera är jag mer vis:


2 kommentarer:

  1. Jo vila är faktiskt bra ibland (säger han som sprang 100 dagar på raken...). Hade jag inte testat att vara lite "crazy" hade jag nog inte insett det.

    SvaraRadera
  2. MagnusN: You live and you learn (förhoppningsvis) och att vara lite "crazy" är aldrig fel ;-)

    SvaraRadera