torsdag 10 november 2011

Snabbdistans och bokklubb

Ibland imponerar jag på mig själv. När vissa dagar kräver minitiuös planering så gäller det att bara ånga på om något "skiter sig". Idag har varit en sådan dag. Och jag är glad att jag har en smartphone så att jag kan jobba varsomhelst och svara på mail och annat.

På lunchen hade jag tänkt att springa 8 km snabbdistans med 2 km uppjogg och nedjogg. Nä, det hanns inte med så jag fick tänka om till 1 km uppjogg, 5 km snabbdistans och 1 km nedjogg. 5 kilometer avverkades på 20:55, vilket gav ett snitt på 4:11. Strålande!

Nu är det strax bokklubb men innan dess är det några saker till jag behöver fixa. Så som att hämta ett bröllopspaket till ett visst brudpar som (hastigt och lustigt) ska gifta sig imorgon. Jag menar om man förlovar sig 070707 då är det kanske inte så konstigt att man gifter sig 111111. MEN vissa hade uppskattat att få veta detta lite TIDIGARE. Säger inte mer än att jag KANSKE imorgon ska sjunga i kyrkan - OMG! Förberedd? Nä, tjena - jag får öva ikväll, eller hoppas på att maken kan texten och kan fylla i när jag glömmer :-P

Tillbaks till bokklubben då. Jag tror jag nämnt det innan men det är den här boken vi läst nu:


Snart har filmen premiär på bio. Vi får väl se om hela bokklubben går och sågar filmen som oftast inte alls överensstämmer med boken (nähä, och so what else is new?) :-O

Nä, nu hinner jag inte blogga mer måste bara sätta på en tvätt innan jag sticker för att hämta paketet, sen till bokklubben, hinna hem till slutet på Robinsonfinalen (en av deltagarna är en "känning" från mina wild and crazy days för MÅNGA år sen), sen öva på sången och sist men inte minst slå in paket och bestämma vad jag ska ha på mig! Har jag glömt nåt? Låter detta inlägget speedat? Over and out!

2 kommentarer:

  1. Nädålåterinteallsspeedat! Menjaghoppasattduhannmedalltochhadedetmycketrevligt :-D!

    SvaraRadera
  2. Jobbarpådet! Kvällenärinteöverän! :-P

    SvaraRadera