torsdag 30 juni 2011

Putsning av siffror

Det blev inga 300 km denna månaden heller. Maj slutade ju på 282,7 km och nu juni på 291,2 km. Känner väl att 300 km är vad som krävs för att nå en viss nivå men den känner jag nog att jag nått så det gör inget att jag hamnar på mindre.

Så idag blev det bara lite putsning av siffrorna på mitt 12,5 km´s pass som idag blev en "tribute" till att Runningskirts hamnade på RW USA´s front cover. Drog således på mig min Runningskirt, en rosa sportbh och mina Nike Free (även om mina inte är rosa som dem på the cover).
Tog faktiskt en bild EFTER passet men känner att nä, den lägger jag nog inte upp på bloggen för att kunna jämföras med "the real cover" photo :-P

Varmt var det i alla fall men glad att jag kom ut då jag inte sprungit något sen i måndags. Det går fort att "komma ifrån det" och inom mig var det någon som sa: Äh, skit i det och vila idag med. MEN så fanns det någon annan som sa: Kom igen, du vet att du EGENTLIGEN vill och tänk vad skönt det är efteråt! Said and done och nu är jag "inne i det" igen ;-)

Undrade väl mest över varför man får sådana blickar när man bara springer i sport-bh för om en kille springer barbröstad är det inte lika många som kollar lixom. Well, well idag var det så varmt att det var skönt att inte ha varken linne eller t-shirt på sig.

Nu ska sonen och jag ta cykeln till Triumf glass och "frossa" lite - ha en fin kväll!

5 kommentarer:

 1. och idag fanns inte den rätta inställningen hos mig att köra dubbla transportlöpningspass till/från jobbet i värmen och därmed för blott andra gången i min löparkarriär notera en månad över 200km, stannar på 190km för juni.

  SvaraRadera
 2. Staffan: Ja du, 10 km är ju egentligen inte så långt men nej inte dubbla pass idag eller ett längre pass, det var för varmt.
  Och med den kvaliteten du kör så behöver du nog inte lika mycket "bulklöpning" som jag. Jag har ju blivit bättre av att köra mycket mängd men med det intet sagt att detta funkar på alla. För att inte tala om knåpandet för att få ihop alla dessa kilometrar!!! Ny månad imon, f

  SvaraRadera
 3. ...ny månad imon får se vad det blir av den - mera bulk eller mera kvalitet? :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, ny månad imorgon som innehåller semester andra halvan och därmed frånvaron av (tränings-)rutiner, brukar bli lite utmanande faktiskt. Med min stora familj har jag inte tiden eller viljan att ligga på så stor mängd och jag tycks ha hittat en balans mellan ganska lite mängd och och därmed ganska mycket återhämtning och en del kvalitet som faktiskt gör att jag utvecklas som löpare trots att jag inte springer så mycket. De veckor jag noterar uppåt 50km eller mer känner jag mig oftast mest seg...

  SvaraRadera
 5. Staffan: Jag tycker att du har hittat en bra kombo som funkar.
  För mig funkar mängd bra men det är så j-vla tråkigt bara.
  Ja, semester snart och då blir det träningsläger för maken, hehe.

  SvaraRadera