fredag 17 juni 2011

Inget Karlstad

Det blir inget Karlstad Stadslopp för min del i år :-(Startbeviset har legat framme ett tag nu för att påminna mig om att jag ska bestämma mig och igår gjorde jag det. Det blir DNS (Did Not Start).

Synd på ett bra lopp och arrangemang. Platt fin bana som är lätt att sätta pb på men då måste man ju känna att man är i form, det är jag inte nu.

Förra årets resa kan inte toppas då jag fick sällskap av tre underbara killar: Henrik, Krister och Samir. Alla snabbare än jag, men vad gjorde det? Jag vann ju D35 :-)

Och i år kunde inte min väninna N, som bor i Karlstad, stå och heja på mig då de redan idag beger sig ut till landet i Bohuslän...

Att sätta sig på tåget tre timmar upp och sen tre timmar ner igen för att springa på ett resultat som jag inte skulle varit nöjd med känns inte som något jag behöver just nu.

Så morgondagen ska istället ägnas åt långpass i terräng. Hur långt har jag inte bestämt än.

Jag gillar loppet och det absolut bästa är att arrangörerna i motsats till andra lopp trycker upp ens namn i stora bokstäver (se bild ovan) och ens startnummer i små. Detta gör att ALLA hejar på en och ropar ens namn, vilket är underbart när man springer ett lopp - så fortsätt med Sveriges bästa nummerlappar så kommer jag nästa år istället!

4 kommentarer:

 1. äsch, då blir jag ju ensam i Karlstad då... låter bra med en platt bana iaf!

  SvaraRadera
 2. mary: Tyvärr :-( Stod i valet och kvalet igår men såg ingen mening med så lång resa för ett "crappigt" resultat. Men du får nog många hejarop - nummerlapparna är bäst!
  Ska tänka på dig klockan 14.10 när starten går! Och platt fin bana som längtar efter nya pb:n! Och efter ditt dundersuperpass nu i veckan; what can go wrong? ;-)

  SvaraRadera
 3. Förmodar att du har de andra loppen i sikte istället så jag får säga "Klokt beslut Snäckan!".

  SvaraRadera
 4. Jessica: Jepp, du har så rätt! Har inte fått till den träningen jag velat det sista så då är det bättre att avstå än att bli besviken. Det kommer ALLTID fler lopp - kram!

  SvaraRadera