lördag 13 augusti 2011

Kontraster

Ja, visst lever man kontrasternas liv när man som igår satt på verandan i sol och njöt av det här samtidigt som man "smyglyssnade" på tonerna från Way Out West i Slottsskogen:



Idag var det något helt annat när jag sprang långpass med en kollega från Friskis & Svettis (ingen skumpa in sight om man säger så). Planerat tempo 5:30 - men tjena det blev mer 5:00 tempo OCH mest jag som pladdrade OAVBRUTET typ, hahaha. Med "uppjoggen" till vår mötesplats på ca 2 km och längden på långpasset på ca 25,5 km så hamnade jag totalt på ca 27,5 km. Sista två km genom Majorna på väg till hemmet var så sega att jag NÄSTAN, men bara nästan började gå (6:00 fart).

Men i detta hemmet är det ingen rast eller ro (väckt som man blev av stenläggarna imorse klockan 06:45 - ja, renoveringen av vårt hus tar visst ALDRIG slut...)! Nu gäller det att förbereda kvällens "grillparty" efter att nu ha intagit Resorb och tagit på sig kompressionsstrumpor! Men imon, DÅ blir det fanimig vila...och på måndag då är det "back to the salt mines" - vart tog semestern vägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar