lördag 6 augusti 2011

Snabbdistans på Musselloppet

Colourmatch av Lena och jag idag, helt oplanerat faktiskt:Och här även sällskap av bästa Suzanne som här precis sprungit in som sexa på 5 km's loppet:Go Loverunning!

Och här jag på prispallen för D40 efter att ha sprungit 10 km's loppet:
Ingen tid att hurra över men jag är inte alls i samma form som i våras. Det som däremot var positivt var känslan! Hela loppet och jag sprang bägge varven på ungefär samma tid. Ingen lätt bana med en del jobbiga backar i stil med Strömstadmilen. Sista biten på grus vid havet och vinden idag var riktigt jobbig. Jag lyckades på andra varvet springa om tre killar och lät ingen tjej gå om mig och hamnade 7:a totalt och som sagt 2:a i min veteranklass. Mitt mantra hjälpte mig (Stark-Frisk-Snygg) och nervositeten innan loppet var minimal. Ett stort steg framåt på den mentala sidan och nu gäller det att få in lite mer kvalitet igen för få till det fysiska oxå.

5 kommentarer:

 1. Grymt!! Och snygga var ni också! :)

  SvaraRadera
 2. Andrea: Tack! Och visst var vi ;-)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Snygg outfit:) Vilka dojjor sprang du i, jag trodde du skulle ha dina nya svarta, men det ser mer orange ut på bilden?

  SvaraRadera
 4. Linda: Vad uppmärksam du är :-) Nej, jag hade inte mina Asics Piranha då jag blivit informerad om att det var mycket blandat underlag (grus, gatsten, asfalt etc) utan hade ett par andra Asics som heter Hyperspeed (tunna dem med)och var mycket nöjd med det valet. Kanske att det blir Piranha på Tjejmilen, vi får se :-)

  SvaraRadera
 5. Linda: Och tack så klart! Och skorna är röda så det var VERKLIGEN colur match på hög nivå :-P

  SvaraRadera