tisdag 16 augusti 2011

Bokat!

Ja då var tåget bokat upp till Stockholm fredagen den 2/9 för att den 3/9 springa Tjejmilen. Fick startbeviset förra veckan:Undrar om jag får starta där fram? Eller måste stå och trängas...förra året skiljde det några siffror på mitt nummer för att jag skulle kunna få stå där framme och kunna gå in i startfållan strax innan start och slippa att "knö"...nåja, vi får väl se. Ser på hemsidan att de gjort om startgrupperna så vi får väl se om det flyter på bättre. Jag gillar verkligen inte att behöva tjurrusa i början för att komma förbi löpare som börjar sacka och ta plats redan efter en kilometer.

Känner mig inte riktigt i form än men hoppas kunna matcha min tid från förra året på 41:38 och komma bland de 50 bästa. Målet på sub40 känns som om det inte kommer att kunna nås förrän senare i år, kanske på Sylvesterloppet, vi får se.

På lördag är det tävling; Prinsens minne i Halmstad. En vacker halvmara längs havet som jag inte sprungit någon gång. Målet här är inte att klara sub90 utan att jobba på känslan, springa utan klocka som jag gjort på de sista tävlingarna och att jobba på att mota bort negativa tankar före, under och efter loppet. Sub90 kanske nås på Göteborg halvmara i oktober eller så får det vänta till nästa år.

Idag har det återhämtningjoggats 8,95 km i typ 5:15 fart. Och ja, det blev 8,95 och inte 9,0 - behövde gå på toa så de där 50 metrarna fick det skitas i (dubbelmening á la Göteborg)...

4 kommentarer:

 1. Åh men då får vi se till att ses innan start! jag startar definitivt inte längst fram :) (men i den seedade gruppen tack och lov! även om det inte hjälper så mycket..)

  SvaraRadera
 2. Andrea: Åh kul att du oxå ska springa! Jepp, självklart att vi träffas innan och peppar varandra! Sen ses vi ju på LL oxå :-) Jag startar i grupp 2 då, du då?

  SvaraRadera
 3. Ah, vad kul..hoppas du slipper hamna efter Östermalstanterna som _går_ i bredd då, har hört att de kan vara svåra att ta sig förbi..:)

  SvaraRadera
 4. medeldist: Hahaha, ja de hoppas jag håller sig undan när jag kommer!!! Om inte, får jag väl jag väl skrika på bred Göteborgska: "Flötta på er för fan!"

  SvaraRadera