fredag 26 augusti 2011

Orkar nog inte hålla mig vaken......för att titta på VM inatt :-( Damernas maraton startar klockan 02.00 svensk tid...Förra året satt jag och tittade på EM när Isabellah sprang och det var så inspirerande att jag senare när jag själv skulle springa vann Visby halvmara på nytt pb på distansen (tid 1.31:46).

Lycka till fina Isabellah - du är bäst!


Idag "firar" jag att det är fredag med totalvila från träning och "svullande" med alldeles för mycket kolhydrater. Perfekt inför morgondagens långpass!

3 kommentarer:

 1. ja nu håller vi tummarna för denna tuffa tjej!

  SvaraRadera
 2. Nä jag lär somna också..men visst vore det kul med medalj!

  SvaraRadera
 3. Sofia och medeldist: Vaknade och såg sista 10 km. Det var precis då tempot gick upp och Bella orkade inte haka på. Vilken j-vla fart! Det var tre kenyanskor och när det var några kilometer kvar så drog en av dem. Då körde det en motorcykel brevdid och filmade och då fattade man hur snabbt hon sprang. Ingen rekordtid men det brukar det ju aldrig bli på mästerskap när de inte får använda personliga harar.

  Värst nog dock hur en av de tre tjejerna vid sista vätskekontrollen GENADE framför den andra för att ta en vattenflaska så att hon som redan tagit sin flaska och var på väg fick bromsa omedelbart för att inte krocka med hon som gick in och tog sin flaska precis framför henne. Hon var tvungen att tvärbromsa och trillade pladask på marken. Man kan ju undra vad hon sa efter målgång till hon som vann (trots att de kramades efter målgång). Jag hade inte varit så glad i alla fall...

  SvaraRadera