onsdag 18 januari 2012

Att säga nej

Hade ingen bra känsla alls i kroppen idag och skulle väl egentligen redan när jag kände så sagt nej till mig själv att genomföra det planerade intervallpasset. Men jag tänkte att det kanske släpper under uppvärmningen. Det gjorde det inte så när jag påbörjade första intervallen tog jag snabbt beslutet att avbryta och springa hem istället. Känns helt onödigt att pressa sig när kroppen så tydligt säger nej.

Jag har även idag tagit beslut att lägga min onsdagsgrupp på hyllan ett tag. Jag kommer ha så många andra åtaganden nu under våren att det inte finns utrymme för detta. Förra året körde jag på ändå och höll nästan på att gå in i väggen. Att vara borta varenda kväll i veckan nästan VARJE vecka och hålla i pass sliter även om man inte tränar/deltar fullt själv. Så vis av denna erfarenheten så blir det tyvärr onsdagsgruppen som jag måste säga nej till. Därmed inte sagt att den inte kan "återuppstå" :-)

Så snart ut i REGNET för nästsista passet! :-P

8 kommentarer:

 1. Låter smart. Man ska ju orka med sin egen träning också..du ska ju bli marathon-proffs nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just den egna träningen ska man klara av oxå :-P
   Och proffs och proffs, hahaha. Ungefär som att jag var tennisproffs i unga dar´ då ;-)

   Radera
 2. Hej Eva!
  Har läst din blogg och det är väldigt inspirerande när den egna motivationen tryter!
  Men, jag funderar på namnet, Fit-Eva, det funkar hur bra som helst när man läser det men när jag skulle berätta för min sambo vad bloggen heter såg han ut som ett frågetecken. Fitt Eva?! Det för inte tankarna till en träningsblogg... Hoppas du inte tar illa upp men det låter lite tokigt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maria: Kul att höra att du hittar inspiration i min blogg, tack! Och jag tar inte illa upp att du undrar över namnet :-)
   Namnet kommer från en god vän som tränade för mig för några år sen och reggade ett av dessa pass som: Slottsskogen med Fit-Eva. Dvs att jag är FIT = vältränad. När jag sen började blogga så kunde jag inte komma på vad min blogg skulle heta men så kom jag ihåg det där med Fit-Eva! Sen har det hängt med och visst kan det missuppfattas då uttallet för FIT ju är samma som FITT ;-)

   Radera
  2. jag tycker namnet är världsklass, haha.

   bra att du lyssnar på kroppen, det finns inget värre än att komma hem efter ett pass och känna "fan, det där borde jag inte gjort".

   Radera
  3. Tack Järnpöjkarna! Som för övrigt är världsklass det med :-)
   Och ja, det ÄR bra att lyssna på kroppen. Håller kanske på att bli lite visare på äldre dar' ;-)

   Radera
 3. Jag tycker också att namnet är lysande, precis min typ av humor, fast det anade du nog redan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack M! Och ja, jag tror jag har förstått vad du har för humor ;-)

   Radera