måndag 23 januari 2012

En kamera och ett par skor

Ja, idag var det fotografering på schemat. Nedan ser ni kameran som jag snabbt tog ett kort på när fotografen var på toa:


Med denna kamera togs det bilder med lite olika teman med mig som modell för en artikelserie som kommer att publiceras längre fram.

Efter avslutad fotografering så sprang fotografen (Niklas på jogg.se ) och jag en runda på 11 km på isiga gator i Göteborg. Niklas hade "vanliga" skor på sig (NB 890 fick jag höra sen) och jag hade dessa skor som jag nu ÄNTLIGEN fått springa i:


Icebugs Anima BuGrip - vilken bra sko! Jag har ju även varianten UTAN dubbar som är en av mina favoritterrängskor och denna skon med dubbar gjorde mig verkligen inte besviken. De har legat i sin kartong sen i höstas när jag fick dem skickade till mig (de var mitt pris för vinsten på Risveden Terräng)  Egentligen borde jag haft dem på mig igår men jag missbedömde temperatur och underlag MEN det gjorde jag inte idag! Niklas sprang på bra med sina vanliga skor då löpning på halt underlag handlar om anpassad teknik och kanske inte så mycket om att man har rätt skor (som dock underlättar ganska mycket).

11 km i 5:15 tempo blev det där det snackades oavbrutet. Vill man ha "pladder" under turen är det bara att springa med mig, jag är expert på att vara social och efteråt har de flesta sår i öronen, typ :-P  Sorry, Niklas!
8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, vi hoppas på det! Återkommer med mer info och länkar när det publicerats!

   Radera
 2. Har'om inte alls det; sår i öronen alltså!
  (Love the shoes och see frame emot artikelserien 8-) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Ja, skorna är inte fel och jag återkommer om artiklarna!

   Radera
 3. Åh, jag skulle också vilja vinna såna skor på årets Risveden. Det hade säkert funkat om jag sprang typ 3 min snabbare med km.... Hihi! ;-))

  Låter som ni hade ett härligt pass.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är bara att träna på :-) Då loppet nu blivit uppmärksammat och nog fler kommer att springa i år så kan jag nog bara drömma om vinst MEN jag kommer alltid kunna stoltsera med att jag vann första!
   Och ja, vi fick till ett gott "snackpass" :-)

   Radera
 4. Hej! Hittade hit via google. Undrar om ice bug utan dobbar som du nämner i ditt inlägg fungerar på asfalt? Har Ice bug med dubbar och älskar dem, funderar därför på de dubbfria nu, men springer endast på asfalt.

  /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jenny!
   Har faktiskt fått den frågan innan av en tjej som skulle springa en halvmara på asfalt.
   Ja, de funkar absolut även om de egentligen är för terräng men jag tycker att trivs man i ett par skor så är det ju sekundärt om det är för asfalt eller ej.
   Det enda är ju att gummisulan ju slits fortare på asfalt pga den är framtagen för terräng men då är det ju bara att köpa ett par nya ;-)
   Jag har sprungit mycket i mina Anima utan ståldubbar och det är en av mina favoritskor så mitt råd hade varit att köra på det! Tjejen som frågade klarade sin halvmara utan problem.
   Lycka till!
   /Eva

   Radera