lördag 7 januari 2012

En dubbel espresso - IGEN! Fast med sällskap!

Fast idag var det lite annorlunda på passet. Jag hade sällskap! Av bästa Tine! Tine springer mest av alla i Göteborg (ja, det finns faktiskt de som springer mer än mig)! Ha då i åtanke att Tine är fyrabarnsmor. Hon springer många morgonjoggar och mycket med barnvagn. Vi "träffades" i somras när jag såg henne på en runda ute med barnvagnen och jag gav henne ett glatt tillrop då jag beundrar de som kommer ut med vagnen, det gjorde aldrig jag. Sen fick jag ett meddelande via jogg.se där hon frågade om det var jag som ropat och hur glad hon hade blivit. Of course var det kjolen som gave me away :-)

Det var blomspruteregn när vi träffades klockan nio utanför Slottsskogsvallen och drog iväg på banvallen. Ca sex kilometer i lagom fart innan vi gav oss på ca 6 km i lite snabbare fart. Sen hem igen. Fast jag måste säga att i slutet så sprang vi fort igen, sen om det var pga av Tine eller mig låter jag vara osagt ;-)

Härligt med sällskap och vi hade mycket att prata om! Det kommer att bli repris således, fast man kan ju önska lite bättre väder, tack! Nästan 19,5 km (19,47) med snittempo strax över 5:00 fart - härligt! Tack så mycket Tine (och jag såg nu att du dragit ifrån rejält i kommuntoppen, hehehe)!

2 kommentarer:

  1. Hehe, dubbel expresso verkar vad det som gäller om man ska springa långt! Du är på G nu :)

    SvaraRadera
  2. MagnusN: Ja, nästa test kanske blir á la skidlandslaget med kaffe/cola som sportdryck, hehehe.
    Helt otroligt vad kroppen anpassar sig - hade fanimig ALDRIG klarat de här distanserna INNAN frukost för två månader sen! Måste bero på espresson helt enkelt, hehe. Målet är att klara 30 km för då känns maran som genomförbar (fast den skulle jag ju aldrig springa som ett morgonpass så klart!).
    Morgonjoggen är helt klart underskattad som ett nyckelpass, eller nåt (vi får väl se hur det går längre fram)...

    SvaraRadera