tisdag 1 maj 2012

Ny dag, ny kjol!

Eller ja, ny och ny, jag har faktiskt haft den här kjolen ett tag:
Idag 8 km utan klocka och det gick väl i ungefär samma tempo som igår. Sista kilometern kändes det i vaderna varför jag nu lägger undan de här skorna till efter Varvet.

Sen vill jag gärna förtydliga lite (pga lite olika anledningar) att jag INTE får mina kjolar. Jag har KÖPT alla mina kjolar hos Loverunning.  Ja, jag känner bägge tjejerna som säljer kjolarna i Sverige men skulle aldrig utnyttja min vänskap genom att försöka få gratiskjolar. Ska jag vara riktigt ärlig så var jag faktiskt ganska skeptisk i början till att springa i kjol men lovade att testa och sen dess har jag inte gått tillbaka. Får jag välja vad jag ska springa i när det är varmt så blir det 10 gånger av 10 i en kjol. Dessutom tycker jag att det är snyggt och vad jag förstår så har kjolen blivit ett med mig då många förknippar mig/känner igen mig just pga kjolen. Så nog om det. Kände bara att jag ville förtydliga lite, ok?

Lite smolk i bägaren är att jag fått en inflammation i bröstkorgen. Jag har en kronisk sjukdom just i broskövergången mellan brosk och ben i revbenen (främst vänster sida) och när jag tränar vissa övningar lite väl flitigt så blommar inflammationen upp. När det är som värst känns det nästan som kärlkramp (!) och jag kan vakna på natten av det. Så lite för mycket simning det sista men även alldeles för många armhävningar i fredags fick droppen att rinna över. Well, jag hoppas att det ger med sig till Varvet och ja, jag är van så jag går lixom inte oroar mig och tror att jag håller på att få en hjärtinfarkt som jag gjorde för några år sen :-P

Nu ut i solen igen - det är bara SÅÅÅÅÅ skönt att våren ÄNTLIGEN kommit! Ha det fint! 

2 kommentarer:

 1. Inget fel i att vilja vara snyggt klädd även om man springer. I alla idrotter finns olika mode och man skall verkligen inte behöva försvara sin klädstil. Ingen kan väl påstå att det är en anstötande klädsel? Och om du skulle lyckas få kläder till ett bra pris/gratis så grattis. Inget som vi andra behöver vara sotis över. Köpte min första (och hittils enda) kjol direkt från USA och det är det absolut bekvämaste plagget att springa i. Önskar dock att tightsen satt bättre, men det får gå ändå.
  Passar på att tacka för dina inlägg. En inspirationskälla även till oss som bara joggar långsamt (åtminstone säger Garmin trainingcenter att det är på den nivån)
  Ha det gôtt! // Ewa

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar Ewa!
  Jag har fått många kommentarer om mina kjolar, mest positiva. Det här med förtydligandet handlar en del oxå om att jag fick frågan om jag var sponsrad med just kjolarna och det är jag inte. Hade jag varit det så hade jag skrivit det då jag vill vara ärlig i min egna blogg.
  Sen skrev jag en artikel för jogg.se för några veckor sen om ett test jag gjort och det blev en del rabalder om det och vill inte vara med om något sådant här på min egna blogg varför jag väljer att säga som det är.

  För övrigt håller jag med dig om tightsen under kjolen. Jag föredrar därför kjolen som har en trosa i istället.

  Tack för fina ord att jag inspirerar och att springa/jogga är underbart oavsett fart - det är glädjen som är det viktiga!

  /Din namne (eller nästan, jag stavar ju med enkel v ;-))

  SvaraRadera