tisdag 15 maj 2012

Huvudet under armen :-(

Ja, vad säger man när man får en påminnelse i sin telefon klockan 16.30 att man har ett pass 18.30 som man helt glömt bort? Ett pass som man lovade hjälpa en kollega med när foten inte alls krånglade...snacka om att jag haft huvudet under armen när jag missat detta och det var för sent att byta bort :-(
Som tur var så var det inte mer än tre motionärer där så att jag kunde avvika mot hemmet igen då det inte behövdes fler ledare, puh! Nu har jag i alla fall kollat igenom min kalender och det är inga fler löppassåtaganden förrän nästa måndag, puh igen!

Huvudet under armen kan man väl även säga att Volkswagen har. Efterspelet efter det som hände den där olyckliga torsdagen för snart två veckor sen var ju att plastdelar under bilen skadats och behövde bytas ut. Idag var jag där för TREDJE gången för de två tidigare gångerna hade de beställt fel delar!!! Bägge gångerna har de rullat in bilen i verkstan och tagit bort de skadade delarna bara för att inse att de nya som kommit är fel. Hallå, eller?!
Idag då samma procedur och när de rullat in bilen och ÅTERIGEN tagit bort de skadade delarna då upptäcker de att de KORREKTA delarna inte kommit än!!! Morr, suck, pust, stön och morr IGEN!!! Jag menar det är ju så kul att sitta x antal timmar på en bilverkstad och INTE få bilen lagad!!! Jag blev så arg att den stackars killen gav mig en fri lånebil att ha tills dess att de fixat vår bil för jag tänker inte åka dit igen förrän de fixat den! Das Auto? My ass! Det blev Das Lånebil!


2 kommentarer:

 1. Men vad f-n, hur inkompetent får man bli alltså? Skulle blivit halvtokig själv. Fast "das lånebil" var lite kul faktiskt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magnus: Hahaha - ja, varför ringa en kund och säga att allt kommit. Sen köra in bilen i verkstan, ta bort de skadade delarna bara för att upptäcka att a) de nya delarna är fel (har hänt två gånger) b) de nya delarna inte kommit (hände igår).
   Håller med om Das Lånebil är kul. Fast igår kändes det mest som en dassbil ;-)

   Radera