lördag 5 maj 2012

Tid för eftertanke en vecka innan

Idag var sonen och jag på bagageloppis på fotbollsplanerna nedan för vårt hus. Fotbollsplanerna som nästa lördag agerar persedelförvaring på Göteborgsvarvet. Jag passade på att ta ett kort på rondellen nära starten och vid samma tid nästa vecka kommer det vara LITE mer kommers om man säger så, även om det var ganska många på bagageloppisen.
Igår var vi på promenad i Slottsskogen och jag tog bästa kortet på finaste killen när han tittar ut över vår vackra hemstad:

Det var en ganska kuperad promenad och bilden är tagen uppe i utkikstornet där vi varit några gånger innan, bla nyår 2010. Då stod vi där och såg ut över Göteborg och såg alla fyrverkerier spraka i alla väderstreck.

Även idag har vi varit ute på promenad. Sonen och jag klättrade upp på berget bakom där mina föräldrar bor och vi hittade bla delar av min och grannpojkens gamla koja däruppe. Belöningen när vi kommit högst upp var det här:
Utsikt som nästan "takes your breath away" - å havet i horisonten där vi kunde peka ut öar som vi varit på båda två.

Idag har det således inte blivit någon träning alls förutom lite bergsklättrande, gräsklippning och ogräsrensning hos föräldrarna. Känner att både sonen och jag behövt det lugn som naturen ger efter senaste dagarnas händelser.

Imon väntar sista Göteborgsvarvsträningen med F&S för i år. 10 km blir det och det känns precis lagom. Lagom känns bra nu.

4 kommentarer:

 1. låter som en bra ta-hand-om-varann-dag! viktigt att stanna upp ibland.

  och tänk att det bara är en vecka till Varvet! snacka om att våren går..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan man verkligen kalla det :-)

   Och tiden går bara fortare och fortare, tycker inte det var länge sen det var jul...

   Radera
 2. Vilken mysig dag ni verkar haft det. Kan tanka mig att ni var i behov at det bada!

  Haller med dig om att tiden gar saaaa snabbt, inte lange sedan jag tankte att det inte var lont att boka biljetter hem till Sverige for att komma hem i sommar. Ja, vi ar ju typ dar nu ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det behövde vi :-)

   Ja, fattar inte att tiden går så snabbt! Fast vi blir ju inte äldre, även om tiden går fort, eller hur? ;-)

   Radera