onsdag 23 maj 2012

Bloggträff!

Ojojoj vad trött jag var när jag kom hem igår!

Jag började dagen igår med en morgonjogg i Änggårdsbergen. Hahahaha, tunga ben kan man lugnt säga. När en kille sprang förbi mig i långa svarta tights och långärmad svart tröja (var det för att han var rädd för fästingar eller? Jag menar det var redan 20 grader så klädseln kan ju omöjligen berott på vädret) och sa: "God morgon!" Så tänkte jag att allt är relativt och svarade istället för med ett God Morgon tillbaka istället med "Hallå, hallå!" som man ju kan tolka som man vill ;-)

På kvällen var det då dags för BLOGGTRÄFF! Inbjudan hade jag fått via bästa Madeleine, aka Fitnesscoachen.

Vi träffades i Slottsskogen där vi körde kettlebells med Stina Ahlbin som bla jobbar på Kettlebellscenter (det var dem som ställde upp med lån av "kulorna", tack!).

Stina är noga med tekniken och gav oss många bra tips på hur man ska kunna få in rätt teknik! Hujedamig vad det kändes i magen och rumpan efteråt! Stina kände igen mig från gamla Olympic-tiden (ett gym som numera ingår i SATS). Det var på den tiden när jag bara körde spinning när spinning var helt nytt och det bara fanns Schwinn. Snacka om att ha koll på läget och komma ihåg ansikten! Hon berättade att hon precis som jag då varit deltagare men sen utbildat sig till instruktör. Idag är det främst kettlebells och yoga som är hennes favoriter :-)

Här bild på några kulor som vi använde:


För mer bilder - kolla in Maddes inlägg HÄR!!! Och ja, det är jag i den army-inspirerade kjol outfitten ;-) Återigen tack Runningskirts/Loverunning (jag var ju mer aktiv med kulan än med kameran om man säger så!)

Sen iväg för Yoga med med Sandra Padevski i studion MyrbergBjörn. Det var GRYMT jobbigt och jag svettades floder! Sen tappade jag räkningen hur många gånger vi stod i hunden och avslutningsvis så hjälpte Sandra alla som ville att STÅ PÅ HUVUDET! Jepp, believe it or not - I DID IT! Dock inga bildbevis att visa upp pga kjolen - vad tror ni om mig? ;-)

Sen var jag helt slut men ställde ändå upp och skjutsade snälla Sofia på pakethållaren på min cykel till hennes bil borta i Majorna - hoppas att du inte går som Zeb Macahan fortfarande efter den skjutsen Sofia ;-)

Trött och hungrig kom jag hem bara för att få ett intressant telefonsamtal som höll på i 2,5 timmar vilket gjorde att jag inte hann äta något och kunde bara ta en snabbdusch innan läggdags :-(
Well, maten har jag tagit igen idag då jag varit på frukostmöte på Elite Plaza här i Göteborg och petat i mig hotellfrukost modell STÖRRE, hehehe.

För mer bilder och länkar till alla som var med på bloggträffen igår kolla åter igen in Maddes inlägg HÄR!

Återigen supertack för en kul kväll!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt! Det verkar som ni hade jättekul på träffen!
  Jag hade velat vara med men jag bor inte ens nära Göteborg :)
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte bor i Gbg Coyntha för det var svettigt och urkul = du skulle varit med :-)

   Radera
 2. Nej då! röva är intakt! Och du, tack för skjutsen,, men de där med "hann inte äta?!" Slarvmaja!
  Pusspåre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att röva är intakt!
   Ja, det där oväntade samtal precis när jag kom innanför dörren och som höll på i 2,5 timme (!) satte ju käppar i mathjulet kan man säga. Att jag ens orkade ta en snabbdusch är ett mirakel! Kram på dig!

   Radera