torsdag 3 maj 2012

Avslutar med bästa bilden!


Ja här är vi strax innan vi stack ut på vår lilla sejour i skogen :-P 

Från vänster: Jonas, jag, Johan, Krister, Madeleine, Andréa och Niklas. Underbart härliga människor och ett underbart pass även om jag tyckte att det mest gick uppför hela tiden och bara nedför EN gång. Jo, så var det även om man inte kan tro det. 

Bästa Niklas fick en försenad 40-årspresent: EN HEL LÅDA MED MANDELÄGG!!! Hahaha, de är tydligen bästa snackset på ultralopp då de inte klibbar och Niklas är en hejare på Ultra (senast 100 km Lejonbragden). 

Det känns priviligerat att få vara del av något så bra som jogg.se och att träffas allihopa (några kunde dock inte vara med och finns således inte med på bild) och spåna och prata om framtiden. Tyvärr fick ju jag inte ta så stor del av detta denna gången då jag var tvungen att hämta sonen men fick i alla fall lyssna på lite godsaker som kommer att hända det närmsta. 

Stort tack Krister och Niklas för att ni började springa ihop för en del år sen och att det sedan blev Sveriges största löparcommunity utav eran idé. Keep up the good work! 

4 kommentarer:

 1. Personligen håller jag bilderna från början av veckan betydligt högre.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jonas: Hahaha - ja, det finns ju en del "störande" moment i denna bilden som kanske inte passar in i kjolsvängen ;-)

   Radera
 2. Harlig bild! Der riktigt varigt ut nu hemma i Svea! Love! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har nästan haft sommarvärme de senaste dagarna men nu är det kallare igen :-( Tre årstider på en och samma vecka typ :-P Kram!

   Radera