måndag 30 april 2012

Premiär!


Ja, idag var det nypremiär för KJOL! Jippee!!!
Tummen upp för det! Visst att jag sprungit i kjol i år under vintern men då med tights under...

För er som vill ha en egen kjol kolla in Loverunning - det är där du kan hitta Runningskirts och andra fräcka acessoarer ;-) Förmodligen kommer det att bli ett skirt-event i samband med Göteborgsvarvet och jag lovar återkomma med detaljer om detta!

Den uppmärksamme/uppmärksamma ser att jag även har nya skor på mig (men Eva, ursäkta, hur ska man kunna se det? Du har ju typ 20 par löparskor???) - Newton MV2 - snart kommer denna modell även i svart vilket är lite kul. Newton´s skor är ju "kända" för sina grälla färger (orange, rosa, turkosa osv) och jag har fått många blickar pga just färgen. Så nu när ALLA kör i grälla färger så väljer de att köra SVART. Smart thinking - me like!

MV2 har zero drop och det kändes verkligen i framfoten de sista två kilometrarna, hehehe. Bra känsla men lite smalare i framfoten än deras vanliga modeller som jag sprungit i sen 2008. På sikt kommer jag nog kunna springa en halvmara i dem men idag blev det bara 7 km i kontrollerad fart med kontrollerad bra teknik. Tittade inte på klockan men gissade på 4:30 fart och visst var det så när jag sen tittade på klockan efter passet.

Nu lite grill och annat - det är ju Valborg och lite ledigt! Ha det fint! 

2 kommentarer:

 1. Verkar vara en snabb outfit det där :) Själv körde jag i kortbyxor och kortärmat i lördags morse..inte helt fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, å snabbare hoppas jag att det ska bli :-)
   Härligt när man slipper långa tights, jacka, vantar osv osv

   Radera