söndag 15 april 2012

Långpass, IGEN!!!

Ja, igår blev det 19 km och idag nästan 19 till (18,62). Jag ställde upp för en tjej som blivit sjuk och tog på mig hennes roll som ledare i medelgruppen på F&S Göteborgsvarvsträning i Skatås. Idag var det Gunneborundan som stod på schemat och jag har inte alls koll på den då jag bara sprungit den en gång tidigare och då sprang vi HELT fel. Här karta för den som är intresserad:
Vi sprang bara fel en gång idag och jag lyckades bra med att hålla det utlovade tempot (6:00-6:30) då jag fick till ett snitt på 6:27 min/km. Detta är en vacker men ganska kuperad runda så det kändes i benen ganska mycket i slutet.

Veckans total i löpning slutar på 78 km vilket är jättebra. Jag känner att jag är på G nu, nu vänder det! Fast hur  MYCKET det kommer hinna vända innan den 12 maj återstå att se.

Imon startar en hektisk vecka med alla möjliga slags pass, nypremiär av Mamma Boot Camp och så klart Gore Tex Active Challenge på torsdag - BRING IT ON, I´M READY! 

2 kommentarer:

  1. Sa harligt Eva!! BRING IT ON sager jag med!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Började dagen med att träna en väninna 06:55 och nu på lunchen har jag tränat Flex (rörlighetsträning) och ikväll blir det INTERVALLER på mitt måndagspass! Å då har veckan bara börjat :-P

      Radera