lördag 21 april 2012

Hatten av för min teampartner!

Jag är så j-vla glad åt min teampartners prestation i Kungsbackaloppet idag! Bästa Patrik nådde sitt mål på att komma under 1.20 och då sprang han nästan hela loppet själv.
Hatten av för 1.19:48 - du är fanimig den bästa partner man kan ha! Öloppet kommer att gå som en dans = du får helt enkelt ha ett rep och dra mig runt för med den motorn tror jag du klarar av att dra runt 57 kilo Eva ;-)

Själv blev det 25 km med bästa Tine. Bästa sällskapet helt enkelt! Fast vi var inte riktigt i slag någon av oss idag och blev grymt trötta båda två. Men varken Tine eller jag viker ner oss och passet genomfördes även om de sista kilometrarna var tunga, tunga. 

Glömde förresten visa bild på mina sällskap på tåget till och från Stockholm i torsdags:
Blue gjorde sonen till mig i syslöjden förra terminen och boken blev jag rekommenderad av Magnus N och Staffan och jag hade faktiskt glömt bort att jag hade den. Köpte den i höstas men ville vänta med att läsa den tills dess att jag "gått klart" min coachning hos Terje. Nu känner jag mig redo att ta mig an den.

Imon väntar halvmaradistansen på F&S Göteborgsvarvsträning så denna helgen blir "tung" men det gör inget. Nu ska det brytas ner innan Varvet för att förhoppningsvis få någon form av superkompensation lagom till den 12 maj. Vi får se hur det går :-P

Ha en fortsatt fin lördag och Patrik, superdupergrattis igen! 

5 kommentarer:

 1. Tack bästa Eva! skönt att vi nästa är lika envisa och inte bryter i första taget! och Jätte grattis till din teampartner för den fantastika prestation. Jätte stolt över att jag kännar er:-) Kram Tine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Tine, vi är gjorda av segt virke du och jag :-)
   Och Patrik; vilken prestation!
   Så glad att jag er båda! Kram!

   Radera
  2. Edit: Så glad att jag KÄNNER båda, ska det ju va' så klart! D.S.

   Radera
 2. När skall vi ut & springa en runda tillsammans igen? Tycker allt det var länge sedan nu!
  Ni är helt grymma & så glad för att lärt känna er!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart, hoppas jag!
   Tackdetsamma - kram!

   Radera