torsdag 5 april 2012

Hål i strumporna

Spik i foten var det inte utan mer hål i strumpan igår när jag bad maken om att ta kort på en övning jag skulle illustrera :-P

Kanske tycker ni att jag prioriterar konstigt när jag köper skor till förbannelse men inte kan köpa mig ett par nya strumpor? Well, nya är på gång men de här har varit riktigt sköna då det är knästrumpor och det värmer gott om underbenen när man cyklar i våren där vintern inte riktigt vill släppa taget.


Ja, det man annars kan säga är att strumpan även "avslöjar" hur stor del av min fot som jag pressar mot underlaget när jag går. TRE punkter: hälen, framfoten och stortån. Så ser faktiskt även mitt fotavtryck mer eller mindre ut. Ska man hårddra det så ser det faktiskt ut som om min fot inte har någon förankring mellan framfot och "bakfot", eller jag har inte ett helt fotavtryck.

Vi får hoppas att kanske det går att "photoshoppa" bort mina håliga strumpor på denna bilden, för vem kommer annars ta mig på allvar?


Träning igår: 13 km lunchpass med bästa Erika. Och det var inget 4:25 tempo som vi brukar ligga i, kan jag lugnt avslöja. Mer 4:50 fart, typ.

Träning idag: simning och wetvest. Så j-vla tråkigt men foten knorrar lite och imon ska jag springa långpass med Tine så idag blir det inget sko- eller strumpnötande av löpning på fast mark.

Åsså var det det här med röstningen i Active Challenge - rösta gärna HÄR!

Ha en fin skärtorsdag och påsk, med eller utan hål i strumporna ;-)

4 kommentarer:

 1. De är ju bara lite lätt slitna :) Själv är jag uppväxt med att sällan eller alldrig ha tillgång till riktigt hela strupisar. Nu är det påsklov och då får man så snällt ta på de riktigt håliga. Kallas små små lufthål som ingen ser av mina päron :((

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg alla dina bilder Lasse - imponerande samling du har, där ligger jag i lä :-) Glad Påsk på dig!

   Radera
  2. Den samlingen har jag skämts över många gånger i skolan och hemma hos kompisar när man tar av skorna.

   Radera
  3. Hehe, förstår det ;-)

   Radera