måndag 16 april 2012

På jakt...

Ja idag har jag varit på jakt efter den här:
Tydligen är just den här svår att få tag på i den här doseringen och det här märket. X antal Apotek senare så hade jag den i min hand i alla fall. Kanske borde vara ute i bättre tid nästa gång så att jag inte blir så desperat  för att den gamla är slut? :-)

På lunchen körde jag F&S Flex för jag är nämligen på jakt efter bättre rörlighet. Idag kände jag mig som en sköldpadda i vissa övningar men i vissa andra kändes det jättebra!

Intervallpasset på F&S, som jag precis kommit hem ifrån handlade ju oxå om jakt. För även om det handlar om att springa själv så vet jag att vissa personer (no names) jagar varandra på intervallerna. Idag gick "jakten" ut på 10 diagonaler + 10 långsidor + 10 kortsidor på en fotbollsplan. Glömde sätta på klockan så jag vet inte alls hur långt vi sprang men 75 minuter höll vi på.

För övrigt vill jag nu helst att denna dagen ska vara slut, känner mig själv lite jagad...

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där! Har inte samma medicin men var på fem apotek innan jag fick den. Eller fick och fick, svindyr var den också till råga på allt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, dyr kan man lugnt säga. Har ju aldrig koll på datumen på högkostnaden så jag hämtar alltid ut typ fem dagar för sent. Hade jag hämtat förra veckan hade den varit "gratis", morrr!

      Radera