torsdag 26 april 2012

Nämen några kilometrar till, kanske?

Ja, några kilometrar till tror jag att jag ska kunna klämma ur mina gamla Adidas Adios innan jag börjar använda de nya, som dock är den "gamla" modellen de med.
Så imorse körde jag en lite snabbare morgonjogg i mina gamla blå/turkosa Adios där man snart kan se plasten under sulan :-P
Gäller att spara de orangea fina till "finare" tillfällen - typ Varvet. Eller som förra veckan när jag sprang på bandet i Active Challenge. Det första Claes Åkesson kommenterade efter att han hejat på mig inne i vårt "green-room" där alla deltagare "hängde" var: "Ser att du har rätt skor!" Hahaha - bästa kommentaren!

Igår fick jag min bronsmedalj på årsmötet på F&S Göteborg:Eller ja, medaljen är en pin.

Jag är stolt över att vara ledare inom en förening (nej, det är inte ett företag) som enligt SKI (Svensk Kvalitets Index) har de nöjdaste medlemmarna (ja, det heter inte kunder när det gäller en förening). 85% är MYCKET nöjda med F&S. Det finns ingen annan träningskedja som slår detta. Och för er som tror/tycker att F&S bara är gympa, kolla gärna in utbudet på F&S hemsida.

Jag fick annars en annan nästan ännu finare present igår av sonen:
En liten trätång som var sandpapprad ändå in till perfektion! Tack bästa Harry <3

Annars håller jag på att lägga om mitt träningsschema lite. Dels nu inför Varvet men även pga att jag två gånger i veckan håller i Mamma Boot Campträningen i Slottsskogen 09:30. Jag cyklar lixom inte in till jobbet innan utan är hemma. Detta gör att jag kan morgonträna dessa dagar men jag behöver inte göra det klockan 04:30 utan mer klockan 07:00-07:30 och det är lite lättare kan man lugnt säga!

Annars är tanken att träna på ganska mycket även hela nästa vecka för att sen veckan innan Varvet bara köra några fåtal pass. Förhoppningen är att jag ska få någon form av formtopp men det är svårt det där. Det kan ju även leda till att jag inte alls hinner återhämta mig och formtoppen inte kommer förrän EFTER Varvet men det är värt att testa, eller hur?


2 kommentarer:

 1. Skadad som jag är tänkte jag "Åh men ÅH vad är det DÄR för nån bra pryl till/för rehab?" när jag såg Harrys urfina trätång!
  Och for the record så tycker jag att det är himla synd att F&S inte finns i vår urbana otroligt tätbefolkade by!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha - kanske kan använda den till att klia sig på ryggen med? ;-)
   Och ja, jag ska försöka puffa för F&S där men viktigast är att ni som bor där ligger på för att få öppna! Vill du veta mer om hur man gör kan jag kolla upp det åt dig mer i detalj!

   Radera