måndag 23 april 2012

Ny vecka, nya tag!

Ja, man kan ju lugnt säga att jag var seg igår efter först ca 20,5 km med F&S och sen ytterligare 6 km med en tjej som jag hjälper/tränar.
Men the show must go on och vad kan vara bättre att starta veckan med om inte lite rörlighetsträning? Således blev det F&S Flex på lunchen och jag blir mer och mer påmind om min stela vänster sida och då främst axel- och bröstparti. I vissa rörelser känns det nästan som det växt fast :-P
Ikväll hägrar F&S igen då jag som vanligt håller mitt intervallpass. Tänker inte avslöja vad det blir med risk att någon läser och "skippar" att komma, hehehe.

Annars har jag fått en hang-up på låten "Fallskärm" med Timbuktu. Titta gärna på musikvideon nedan. Lite intressant att videon utspelar sig på ett skrotupplag och att några i videon är maskerade och tänder bengaler. Inte för intet egentligen då Malmö nämns flera gånger i låtens text...tror inte jag behöver utveckla detta vidare...håll tillgodo!

"Kanske var det tur att jag föll så djupt för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut"

2 kommentarer:

  1. Låter inte bra med rörligheten. Kör du yoga nån gång?

    SvaraRadera
  2. Nej, jag kör inte yoga. F&S Flex är en form av rörlighetsträning där man jobbar på sin aktiva rörlighet och jag har blivit mycket bättre. Sen har jag en egen teori om varför jag är stel just i vänster sida, but that´s another story. Det är bara att fortsätta att försöka helt enkelt!

    SvaraRadera