fredag 24 februari 2012

Jippee och suck...

Ok Magnus - jag har "fuskat" precis som du föreslog! Dvs jag har köpt min maskot via en nätauktion. 48 kr fick det bli istället för 25 kr. FAST då man köper "grisen i säcken" när man köper Lego Minifigurer kunde mitt fortsatta sökande kunnat bli betydligt DYRARE :-P

Här följer i alla fall bildbevis på att Frihetsgudinnan numera finns i min ägo:
Eller min och min, sonen säger att det är hans och att vi KANSKE kan dela på ägandet. Men då kommer han INTE tillåta att jag har den i fickan när jag springer ING NYC Marathon!!! Va? Smider planer i hemlighet om hur detta ska lösas, hehehe.

Morgonjogg även imorse men sen strax innan lunch började jag känna att näsan började rinna och kanske att det var lite rasp i halsen? Maken och sonen har varit förkylda och haft hosta i över en vecka så jag behöver ju inte undra var det kommer ifrån...just nu lever jag i "förnekelse" och hoppas på att det är inbillning!!!

Annat att sucka över är att jag lyckats få eksem under vänster öga - hur får man det??? Vi får hoppas att det går att sminka över imorgon utan att det ser ut som om jag har en rynka som en 80-åring just där - FÖR imon är det ju FEST X 2 och jag tänker:

1. INTE vara sjuk
2. INTE komma med en ögonlapp á la sjörövare
3. INTE tappa rösten så att jag inte kan sköta mina hemliga åtaganden

Lycka idag är dock att ha hittat min mammas gamla kuvertväska i mocka från 50-talet med det fina strasspännet som kommer att matcha mina örhängen perfekt imon (och ögonlappen kanske?):
Suck, pust och stön - nä, nu tänker vi positivt och går och lägger oss innan 21! 

5 kommentarer:

 1. Krya på dig :) det är aldrig kul att vara sjuk men än mindre när det vankas fest.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för krya-på-dig-hälsning! Är sällan sjuk och hoppas på det bästa!
   Ha en fin helg!

   Radera
 2. Hehe..du fick du din(?) figur i alla fall. Och apropå ögat, verkar jag fått en kvissla under ögeonlocket..hur lyckas man man det egentligen?!? Krya på dig, och trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. du=ju..stavar som en kratta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hehe, nu är den "min!
   Och ja, kvissla/eksem vid ögonlocket hur får man det???
   Trevlig helg du med och just nu lever jag i sjukdomsförnekelse BIG TIME!

   Radera