söndag 26 februari 2012

I did it!

Jag klarade 14 (!) timmar i de här klackarna:
Men fick lite hjälp att plocka ur alla de här nålarna ur min fina frisyr:
Och jag tror ärligt inte att mina ben hade klarat gårdagen utan de här:
Jepp, det är stödstrumbyxor för annars klarar inte en 41-årig dam dubbla fester :-P

Men det var en pärs för på fredagkvällen var jag riktigt dålig. Så dålig att jag nästan åkte in till akuten. Efter astma sen 12-års åldern har jag lärt mig när mina mediciner inte räcker till och i fredags kväll var ett gränsfall. Jag somnade dock totalt utmattad strax innan 22 men vaknade upp flera gånger för att ta nya omgångar med medicin. Pga av min astma får jag inga "vanliga" förkylningar utan de går direkt ner och sätter sig på lungorna. Det känns som ett konstant tryck över bröstet och att hosta känns som en explosion i bröstkorgen. Well, jag ska inte "tråka" er med min sjukdom men ville bara förklara lite och KANSKE att ni skulle tycka LITE synd om mig ;-) Så igår kände jag mig inte så fräsch när jag vaknade men bestämde mig för att jag skulle klara dagen!

Och det gjorde jag! Falsksång gånger två men med en snygg klänning förlåts det mesta och när tanken bakom är god så går det att acceptera och kanske även tycka att det är bra?

När maken och jag efter balen, som vi dock lämnade precis när dansen började och därmed kanske inte kan klassas som bal för vår del, "crashade" bästa Pipperonis fest, ANINGENS overdressed i frack och långklänning, strirrade folk på oss (lite berusade?) och undrade om det var Kungen och Drottningen som kom, hahaha. Nä, det var bara Prinsessan Eva (obs med enkel V!). Och när man gjort så "storstilad" entré är det ju bara att riva av sitt nummer direkt, UTAN att varken spela eller sjunga upp. Det vara bara makens trumpet och jag som sjöng acapella. Vilken låt då? Jo, lyssna nedan på originalet och njut för nu ska jag förbereda ett 10-års kalas. Vår version går lyckligtvis inte att få tag på ;-)


6 kommentarer:

 1. Wow, colt med sången, är du helt säker på att den inte finns någonstans därute i cyberrymden! Mindre roligt med din astma såklart använder du både långverkade underhållsbehandling med kortison och beta2-stimulerare och luftrörsvidgare vid behov?

  Och du riktigt stylish outfit förresten men jag är ju kille så de inläggen läser jag liksom i smyg utan att kommentera ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, ja den kanske dyker upp någonstans. Tänkte faktiskt inte på att titta på om någon filmade igår men visst kan det varit så :-P

  Jepp, kortison som underhållande behandling VARJE dag med ökad dos vid förkylning eller när jag känner mig sämre. Betastimulerare (Bricanyl) vid behov. Har även testat några andra mediciner så som Singulair men jag fick för många biverkningar.

  Och ja, jag kände mig fin i klänningen - lite annorlunda än mina andra outfits som jag lägger upp här på bloggen ;-)

  SvaraRadera
 3. Ni ÄR ju bara för goa; fantastisk låtval! (Och jo, jag hade gärna velat få tag på den :-D)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en bra låt? Berättade innan låten till jubilaren att det inte behövs 40-årskrisa för vår vänskap kommer att bestå och "Vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö" <3

   Radera
 4. Tack vännen för ett mycket fint framträdande som jag alltid ska bära med mig i mitt <3. :) Love you. Kram.

  SvaraRadera