tisdag 14 februari 2012

Crazy Stupid Love

Ja, så heter en av de roligaste filmerna som jag sett och som jag såg förra året med en av mina allra bästa vänner Pipperoni <3

Och dagens inlägg följer temat på titeln på just denna film

För jag har gått och gjort något lite CRAZY. Jag har anmält mig till ett lite speciellt lopp. Det heter Öloppet - läs gärna mer HÄR - och som partner in crime kommer jag ha bästa Patrik! Jag kommer således behöva träna lite på simning och damma av min gamla våtdräkt som jag hade någon gång på 80-talet när jag windsurfade, hahaha. Känner dock trygghet i att Patrik får vara MAX 10 meter ifrån mig annars blir vi diskade - stackars dig Patrik som måste släpa på tanten Eva ;-)

Och om vi då ska fortsätta med orden i titeln och övergå till STUPID så kom igår de här:


Ja, det är GULA leg sleeves! För jag börjar redan NU planera min outfit till ING NYC Marathon och den ska gå i Sveriges färger. Jag har redan beställt en mörkblå runningskirt och kommer sedan när fotbolls-EM drar igång köpa mig en landslagströja att matcha detta med. Kanske några kommer att tycka att min outfit är STUPID, men jag vill gärna visa att jag är svensk (och stolt!).

Och så LOVE då. Idag är det Alla Hjärtans Dag och glöm inte säga till dem ni älskar att ni gör det och inte bara idag. Och då menar jag inte bara er partner utan även er familj och era vänner. Man kan aldrig säga det för mycket. Så alla ni som vet att ni betyder mycket för mig: I LOVE YOU!

Och avslutningsvis, ni som inte sett filmen - DO IT!

/Eva   

7 kommentarer:

 1. Hehe, jo det låter lite galet, men blir säkert en kul erfarenhet. Ha en bra Alla hjärtans dag Eva :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe, ja degt kommer att bli KUL!
   Ha en fin Alla hjärtans dag du med Magnus :-)

   Radera
 2. Spännande värre, om det inte var så att Öloppet gick i fel ände av landet skulle jag börja jaga en partner på direkten.
  Och det är klart att du ska vara stolt svenska när du springer ING NYC, inget stupid med det.
  Sen en stor eloge till dig för att du delar med dig av din mentala resa på www.jogg.se det ska bli intressant att läsa fortsättningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du kan ju alltid planera in en resa till GBG?
   Och ja, jag kommer vara stolt på många plan när jag springer ING NYC :-)
   Och tack för positiv feedback om artiklarna på jogg.se

   Radera
 3. Hej Eva! Jag googlade om oroligheterna på Maldiverna och hittade in på din sida. Såg att du nyss var hemkommen från paradiset :) Hoppas ni hade en underbar resa! Min familj åker dit om ca 3 veckor och jag ville bara höra med dig om ni märkte av oroligheterna något? Ni åkte sjöflygplan läste jag o därmed bor ni långt ifrån Male.. Men på flygplatsen, kändes det otryggt där? Var det några demonstrationer även där? Vi vill SÅ gärna komma iväg på vår 12e (!!) resa till Maldiverna:) så jag uppskattar verkligen ett svar.
  Tack! Mvh Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Louise!

   Ja vi bodde ca 35 minuter bort från Male med sjöflygplan. Vi märkte inte av något av oroligheterna alls. Flygplatsen ligger ju dessutom på en egen ö så vi var lixom aldrig inne i själva Male.
   Vi kände oss trygga och fick personliga brev frå hotelldirektören som försäkrade oss om att allt var ok.
   De lever ju på turism så de vill ju gärna värna om densamma.

   Lycka till med er resa och jag förstår att ni varit där så många gånger - det är verkligen paradiset!

   Ha det fint!
   /Eva

   Radera
  2. P.S. - Vi såg INGENTING på flygplatsen utav demonstrationer eller annat så vi kändes oss således aldrig otrygga där. D.S.

   Radera