tisdag 11 september 2012

Gubbjävel!!!

Alltså igår så blev jag uppmärksammad på att man nu kan logga in och se sitt startnummer inför ING NYC Marathon. Sagt och gjort så gjorde jag det och fick återigen se en trippelsiffra:


Ja på LL i år så har jag 12227 - intressant! Jag, fördomsfull? I think YES! 

Igår så var det fotbollsplansintervaller på mitt F&S-pass och planen var att morgonjogga imorse och sen köra styrka. Men jag var så trött så att det fick räcka med styrkan, dvs 40 min KB & TRX. Har ju börjat köra detta som ett kombopass och det är GRYMT! Främst för rumpan kan jag lova! Hehehehe. 

Så det fick bli en liten slöjogg så här tidig kväll och jag drog fram ett par gamla trotjänare som egentligen redan är "slut" som artister: 


Jepp, Adidas Adios (detta är det tredje paret jag haft genom åren). Jag har två par till, ett par helt oanvända och ett par orangea som jag bla sprang Vårruset och Varvet i men som jag vill spara lite. En jättebra distanssko enligt mig men den klassas ju som tävlingssko varför den inte håller så länge, åtminstonde inte på mina fötter. Dessa turkosa har nästan hål i framfoten men jag kör dem LITE till ändå...

Men inte var jag beredd på att en GUBBJÄVEL skulle försöka köra över mig där jag sprang på cykelbanan!!! Han såg mig inte när han svängde (känns ju igen från min cykelolycka förra veckan) och fick tvärnita och jag fick göra värsta cirkusmanövern för att inte få hans framhjul över fötterna! Jag blev så arg när han tutade och hötte med näven att jag faktiskt SPRANG efter honom!!! Ivrigt påhejad av tre fyllon som såg hela förloppet! Han såg mig i alla fall i backspegeln och stannade en bit längre fram och kom ur bilen och började skrika på mig att jag minsann borde vara lite mer uppmärksam på bilar! Va F-N!!! Excuse me!? Vem var det som inte var uppmärksam på vem?! Han började skrika att han skulle polisanmäla MIG?! VA?! Då lackade jag ur rejält och upprepade hans reg.nr HÖGT flera gånger så att han skulle förstå att det minsann var JAG som skulle anmäla HONOM!!! Sen gav jag upp och vände tillbaka mot min planerade runda och fick APPLÅDER av de tre fyllona/alkisarna som sett detta "skådespel". Den ena skrek att han älskade mig och att jag skulle stå på mig! Och sen skrek han GUBBJÄVEL mot gubbjäveln, hahaha. 

Jag fortsatte min planerade runda och under resten av passet så upprepade jag ett visst reg.nr om och om igen (JSW 039, JSW 039, JSW 039...) - kanske ska bli mitt mantra på lördag när jag behöver bli arg så att jag kan få ett adrenalinpåslag och kan lägga in överväxeln? Vem vet jag kanske kan köra över någon i skogen? ;-) 

4 kommentarer:

 1. haha, på dem bara Eva! JSW, JSW!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är på som f-n! Har redan kollat upp numret, hehe

   Radera
 2. Men jag fattar inte. Skulle han anmäla DIG för att du sprang på cykelbanan?
  Oh mon Dieu... som min äldre kollega brukar säga om sånt "Världen är full av idioter!"
  -Och sen så vet du, av barn och fyllon får man höra sanningen *s*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad vet jag? Dessutom hur skulle han kunna veta vem jag är?
   Well, jag hade ju de bästa vittnena ;-)

   Radera