onsdag 13 juni 2012

Surt, men så får det bli...

Det är lika bra att göra det "officiellt" och skriva det här på min blogg: Det blir ingen Jubileumsmara för mig.

Surt ja, men jag har flera anledningar till att det kommer att stå ett DNS vid mitt namn med de två främsta är:

1. Foten - inga mera kommentarer nödvändiga
2. Jag har inte tränat tillräckligt

När jag anmälde mig för snart ett år sen så var det något jättestort och jag tyckte premiären av mitt beslut om att kliva upp på maradistansen skulle kännas fin att genomföras på klassisk olympisk mark.

Är det någon som är intresserad av min plats så får ni den gärna. Det är i startgrupp 1 men tyvärr går det inte att byta till sitt eget namn så det blir i så fall att springa i mitt.

Min oskuld på maradistansen kommer således att tas i New York. Saker blir inte alltid som man tänkt sig och jag är medveten om att New York inte är en walk.in-the-park (även om man går i mål i "Parken" ;-)) som första mara men så får det bli!

Totalt sett är idag en jobbig pga lite andra privata grejer oxå men så är ju livet. Det är fullt av ups and downs. Imon är en annan dag, eller hur? 

10 kommentarer:

 1. Inte direkt oväntat Eva och med all respekt för Jubileumsmaran och med risk för att förolämpa eventuella läsare från Sollentuna så är nog NYC en klart mycket häftigare upplevelse :)

  Den "vanliga" maran i Stockholm tror jag är ett mycket roligare alternativ än Jubileumsmaran alla dagar i veckan, får du blodad tand för distansen i NYC är det nog i och för sig risk att det redan är fullt i Stockholmsmaran 2013 i början av november. Du kommer igen Eva, Peppkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Staffan!
   Och du har så rätt.
   Sen vad gäller "vanliga" maran nästa år så känns det lockande bara det inte är Ice Age väder då - kan du lova det? ;-)
   Kram tebaks!

   Radera
  2. Jag vågar ju nästan lova att det inte blir likadant nästa år igen som det var förra lördagen, kallaste junidagen sedan 1928. stockholm marathon är ju mera känt som ett lopp där det nästan alltid är varmt!

   Radera
  3. Där kom kommentaren som avgjorde det - jag anmäler mig imon!

   Radera
  4. Sjukt roligt lopp! Sjukt roligt det där Stockholm Marathon! Anmäl dig bums!

   Radera
 2. Ibland är det trist att vara klok, men i det långa loppet brukar det var bäst. Och nog ska foten återhämta sig så du får en once in a life upplevelse i NY.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maria, visst är det så. Och ja, det är det jag satsar mot - en upplevelse att berätta för sina barnbarn :-)

   Radera
 3. Men faktiskt, att ta en Marapremiär på New York HELLOOOO Marathon är inte fy skam Eva. You do it and then you do it with style ;-)
  :-*!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jessica, hehehe - så kan man ju oxå se det ;-)

   Radera