torsdag 7 juni 2012

Mammor x flera

Dagen har gått i mammors tecken :-)

Första mamman som tränade idag var jag. Det blev 30 minuters effektiv träning i min TRX och sen ca 20 minuters fotrehab (vadmassage, The Stick, övningar för att stärka fotens muskler med gummiband, piggboll under fotsulan, tåhävningar och stretch av soleus (djupa vadmuskeln)).

Sen bar det av till Slottsskogen och Mamma Boot Camp. Åtta tappra mammor som tränade i regnet. Till slut regnade det så mycket att vi fick ta skydd under taket på scenen vid Björngårdsvillan...

Därefter individuell träning med en annan mamma och hon fick idag testa att köra i TRX:en hon med :-)

Sen snabb cykeltur till "jobbet" (=mitt "riktiga" jobb) där min kollega var snäll och fixade hämtlunch till en hungrig mamma = jag.

Lite jobb och sen HETSCYKLING (ja, jag missbedömde tiden lite om man säger så) till nästa mamma som skulle träna. Check av träningsprogram och sen en kort löptur för att checka av även detta.

Ännu snabbare cykeltur mot hemmet (sonen och hans kompis var hungriga!) där svetten lackade på mamman = jag igen!

Nu snart på väg till bokklubbsträff där jag länge var den enda mamman i gänget, nu är vi två till :-)

Boken vi läst denna gången är den här:

Priser hit och priser dit - ursäkta, men vilken deprimerande och tragisk bok! Vet inget om författaren men historien måste vara delvis självupplevd för det där har jag svårt att tro att man bara "hittar på". Dessutom måste författaren vara någon form av ornitolog för fågelbeskrivningarna i boken är VÄLDIGT detaljerade!

Ikväll när jag kommer hem så kommer jag vara en trött mamma som somnar när huvudet läggs på kudden. Skönt att veta att det då redan är fredag imon = mammors favoritdag (eller åtminstonde dennas)

2 kommentarer:

  1. Tänk vad många fantastiska mammor vi är! :-D Blir grymt sugen att börja mamma-träna när jag hör detta. Barnvagnshjulen är pumpade och smörjda. Nu skall bara bebis titta ut också..... ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är vi fantastiska!
    Stort lycka till med träning och bebis :-)

    SvaraRadera