torsdag 24 februari 2011

Jag rekar...

På lördag på Friskis & Svettis inspirationsdag för sina funktionärer så skall jag hålla ett pass på F&S Majorna, nämligen här:

Fast det stämmer ju inte riktigt för passet ska ju vara utomhus! Det är ju helst ute man bedriver träningsformen löpning, eller hur? Jag var i alla fall i krokarna runt anläggningen idag för att hitta "bra ställen". Denna fotbollsplanen som jag först hade haft i åtanke för teknikövningar kändes så där med all is:

Nej, det får bli här istället - med vacker utsikt oxå! Fast jag kan ju inte lova att det kommer att passera en Stena färja just när jag håller passet på lördag:

Vi kommer alltså befinna oss precis under den här bron:


Första bron man passerar på Varvet...

Sen letade jag upp en backe som kommer att bli perfekt, hehehe:
Beskrivning på mitt pass är som följer:


TEKNIK & TEMPO

Med fokus på teknik, fart och tempo leder Eva Fridman ett pass där du får testa dina egna gränser och lära dig Evas favorituttryck - Att springa "snyggt". Vem vill inte det? ;-)

Alla nivåer kan vara med då vi jobbar efter individuella förutsättningar men också den positiva känslan av att träna i grupp. Eva är ledare i F&S Göteborg och dessutom skadeexpert på jogg.se


Låter ju jättetrevligt - blir ju sugen på att hänga med! Men just det, det är ju jag som håller i passet, hahaha - underbart! Jag vet några som kommer att vara möra i benen efter detta...vi får väl se hur mycket de orkar på påföljande pass efter detta :-P


Well, totalt blev det i alla ca 10 km (rekning + några km extra) - nu ska jag bara skriva en liten kom-i-håg-lista till mig själv...

4 kommentarer:

 1. Första bilden, det var utsikten från vårt köksfönster för 9 år sen det, och den där lilla backen brukade få ingå i mina morgonpowerwalks.
  Nostalgi, synd att jag 1. Inte bor kvar där 2. Inte är med i F&S 3. Inte har barnvakt på lördag.

  Kör gott!

  SvaraRadera
 2. Jessica: Så ni har bott Majorna :-)
  Och backen utanför F&S är inte dålig!
  Jepp, jag kommer köra hårt med deltagarna på lördag :-P

  SvaraRadera
 3. Hade jattegarna velat vara med pa det passet!! Det later perfekt!! Jag vill ocksa springa snyggt!! Det blir sakert ett populart pass!

  SvaraRadera
 4. Petra: Ja, det kommer bli kul! Teknik blandat med övningar för att "medvetandegöra" hur man springer åsså lite korta intervaller, backe och lite "lek" avslutningsvis :-)

  SvaraRadera