måndag 28 februari 2011

Jag, en sifferfacist?

Ajajaj vad det är synd om mig - NOT!


Får skylla mig själv att jag inte drog till vänster strumpa bra utan lät det "knöckla" ihop sig lite när jag i stressen skulle ut på mitt pass. Sista två km var det den uppkom så hade jag slutat innan kanske jag kunnat undvika detta...

Nåja, 304,7 km blev i alla fall summeringen för februari! Jag försökte få till "snygga" 305 km och visst att jag kunnat "fuska" när jag la in passet på jogg.se och visst att jag skulle kunnat ta en vända till runt kvarteret men jag varken orkade eller hade tid...så därför blev det inte en lika snygg siffra som förra månaden (330,0 km). Fast man kan ju undra hur "programmet" på jogg.se lägger ihop egentligen för vissa gånger har jag trott att, aha bara 13,2 km kvar och sen när jag lägger in detta så blir det inte alls någon jämn siffra...får kolla det med jogg.se vid tillfälle.

Att jag brukar göra vändor upp och ner för gatan emellanåt i sann sifferfacistanda för att få till XX,00 - nej sånt håller jag ALDRIG på med! Ok, jag erkänner - hela tiden!!! Men INTE idag...

Annars tänker jag idag på två beundransvärda kvinnor; min farmor då den 28 februari var hennes födelsedag OCH namnsdag: Farmor, jag tänker på dig ofta ska du veta! Tack för att du fanns i mitt liv och var en så underbar människa!
Den andra kvinna som tänker på är Marit Björgen; vilken idrottskvinna! Inte att jag ska "racka" ner på de svenska tjejer MEN VM:s skiddrottning 2011 heter Björgen - hatten av för henne!

Ikväll hägrar bokklubbsträff och sen kommer jag stupa i säng - är fortfarande inte återhämtad efter helgen men så är det när man är "tant"...

5 kommentarer:

 1. ..."brukar göra vändor--i sann sifferanda"... *asg* nämen titta titta, min namne!
  Det retar för det mesta gallan av mig när det blir ojämna siffror men en vacker dag skall jag söka för det, inte idag bara.

  SvaraRadera
 2. Jessica: Hehehehe - ingen mani alls :-P

  SvaraRadera
 3. aj aj.... compressionsox löser det problemet!! Bra jobbat i februari! Man borde göra som dom har gjort med svenska kronan... ta bort all ören (sekunder, meter) och runda upp och ner....Hmmm.. med närmare eftertanke.. kanske inte....:-)

  SvaraRadera
 4. björgen rules! min stora idol! :-)

  SvaraRadera
 5. Runningskirts-Suzanne: Hahaha, avrunda hela tiden fast det går ju inte...
  Compressionsox - har testat flera gånger, doesn´t work for me, tyvärr :-(

  s-kils: Björgen rocks!

  SvaraRadera