söndag 1 maj 2011

Ny månad, nya utmaningar?

Gårdagen efter loppet/snabbdistansen tillbringades med goda vänner och det kändes skönt i kroppen att inte vara helt slut. Fick även celebert besök på kvällen av bl.a. Maraton-Johan som igår persade REJÄLT när han sprang Skövde maraton - bra jobbat!

Idag ny månad och denna månaden innehåller en del nya utmaningar! Vartefter månaden går så kommer jag självklart berätta om dessa nya och olika saker :-)

Dagen har idag annars i träningsväg innehållit 19 km med F&S Göteborgsvarvsträning där de sista kilometrarna revs av i bra fart - flera av deltagarna blev nästan som hästar som vet att de är på väg hem till stallet och farten ökades från att stadigt ha legat runt 5:00-5:15 fart till ner till 4:20...

Därefter en snabb "raggardusch" inne på Skatås Motionscentral (det var allt jag hann lixom) för att sen bli upphämtad av maken, sonen och två av hans kompisar. Äntligen dags för sonens kalas som var ute på Aeroseum. Ett bergrum med en massa gamla fina stridsflygplan och helikoptrar. Bland annat hade de "holkat ur" ett gammalt Viggenplan så att man kunde krypa rätt igenom det. Tyvärr inga bilder av respekt för barnen (skulle aldrig lägga upp en bild på någons barn om jag inte fått ok på det) - ni får helt enkelt lita på att det var kul :-)

Nä, nu ska jag nog äta lite godis som barnen inte åt upp, hehehe.

4 kommentarer:

 1. Tycker vi stänger april utan att hänga upp oss på detaljerna den innebar, tar med oss de erfarenheterna och öppnar maj med glädje i blicken. Mycket mycket klokt men så är vi så kloka så man storknar *asg*
  Välkommen sköna maj!
  //Hon som vägrar titta närmare på april men som störtglor in i maj

  SvaraRadera
 2. Jessica: Hahaha - vi kör på det!

  SvaraRadera
 3. Ojoj där ser man vilka kalaskrav man har att vänta om ett par år :)

  SvaraRadera
 4. Andrea: När det blir dags för kalas så hör av dig till mig så kan jag ge dig tips! Vi har haft alla möjliga slags kalas (en del mindre bra och en del bättre) - och utbudet ökar stadigt då det blivit business att tjäna ännu mer pengar på oss småbarnsföräldrar. För att inte tala om vissa som ser ett behov av att "bräcka" varandra i kalasuppfinningsrikedom! När jag skulle boka kalas så var ALLT fullbokat! Sonen fyller ju år i februari men inget var ledigt förrän nu. Vilken hemsk förälder man är om man inte bokar TRE månader i förväg! Nä, nästa år blir det disco i källaren. Funkade när jag var liten och funkar med all säkerhet även idag på 2000-talet :-)

  SvaraRadera