torsdag 19 maj 2011

På bättringsvägen

Petade igår kväll i mig den ena och andra huskuren. Det enda jag inte tog var väl färsk ingefära som vi tyärr inte hade hemma. Vaknade imorse fortfarande lite "snuvig" men raspet i halsen var i alla fall borta.

Genomförde morgonens MBC pass utan problem och cyklade till jobbet och jobbade någon timme innan jag begav mig till Hagabadet och tog på mig morgonrock och tofflor:En 30 minuters oljemassage hade jag inbokad och var faktiskt en 40-års present som jag fått av goda vänner. Tänkte för mig själv att antingen blir jag bättre eller så blir jag sämre. Dessutom var det ingen djupmassage utan mer lätt cirkulatorisk så det funkar så nära inpå ett lopp.
Tog ett dopp i den varma poolen innan jag satte mig en sväng i bastun innan jag kände att jag var tvungen att bege mig tillbaks till jobbet.

Sen kom bästa Lena och sonen och jag hjälpte henne ner med några saker till sportmässan där hon står i VANN SPA´s monter för att promota sina Runningskirts :-)

Sen fick sonen akut magknip så vi fick springa hem UTAN att ha hämtat våra nummerlappar eller ha hälsat på jogg.se-gänget :-(

Då fick jag en påminnelse i min telefon: Jag skulle vara ledare på F&S Majorna på ett distanspass. Det hade jag förträngt och att skaffa en vikarie fanns det ju ingen möjlighet till med 30 minuter innan start. Det får bära eller brista tänkte jag och cyklade iväg. 8,5 km blev det i lugn fart och nu känner jag mig ok. Konstigt. Eller jag menar så klart, vad bra. Fast jag kommer nog peta i mig lite huskurer till ikväll, ifall ifall. Och hoppas att jag inte vaknar upp imon dödssjuk...Håll tummarna för mig!

8 kommentarer: