onsdag 6 april 2011

Tåjävel!


Ja vilka världsproblem man har - höger pektå håller på och jävlas med mig!
Först var det nageln, som egentligen inte kan kallas nagel längre utan någon hård flera lager massa som inte går att klippa och som skaver åt alla håll.
Well, då denna tån är så konstruerad på mig att den är lång så är det den som får ta smällarna/stötarna om man säger så och det gör ju inte saker bättre!
Om ni tittar noga så ser ni att nagelbandet är ganska svullet och jag kan säga att det är inte skönt att ens RÖRA vid tån...

MEN detta hindrar ju så klart inte mig att idag vara en copy-cat och "härma" en riktigt duktig löpare och köra: 4X1000 meter

Jag modifierade lite och körde lite kortare upp- och nedjogg och så körde jag 60 sekunders gåvila istället för 400 meter joggvila (sorry för att jag stjäl Magnus!).

Ganska nöjd faktiskt, även om tån just nu INTE är det :-(

Det blev i alla fall:
3:46
3:46
3:50
3:38

Nä, nu blir det bara lite slöjogg torsdag och fredag för på lördag hägrar 10 km terrängtävling (Premiärloppet i Skatås) - hjälp jag är nervös redan nu (as usual)!!!

2 kommentarer:

  1. Shit pommes frites vad snabb du är!

    SvaraRadera
  2. anneliten: :-) Jag jobbar på det HELA tiden för det är ju mitt stora mål att först bli snabb sen ska jag styra över mot maraton :-)

    SvaraRadera