måndag 4 april 2011

När tekniken inte är med fortsätter man ändå!

Igår ca 18 km med F&S Göteborgsvarvsträningsgrupp och idag var det tänkt att det skulle bli lite backintervaller i min favoritbacke i Skatås. Lagom brant och lagom lång och i denna backe har jag sett många köra för den är verkligen perfekt!
Men kanske att jag skulle kollat klockan innan jag började. När klockan börjar pipa om att den har lågt batteri så gillar den INTE att man håller på och trycker och lap:ar stup i kvarten så jag "sket" helt enkelt i klockan och körde på känsla.

Första hann jag i alla fall se att den gick i 3:42 fart. Längden var ca 150 meter upp och samma ner. Känslan var bra och en äldre herre kommenterade med: "Det där ser ju riktigt lätt ut!" Jag log tillbaka för det var verkligen inte lätt även om känslan var bra. Backintervaller ska inte vara lätta och om jag jämför denna backen med tex den riktigt branta Säldammsbacken i Slottsskogen så är fördelen med denna att man lättare kan bibehålla en "snygg" teknik då den inte är för brant.

Totalt stannade passet på ca 7 km inklusive upp- och nedjogg.

Sen hem, byta om till F&S kläder för fotografering. Vet inte om det var tänkt att det ska vara interna bilder eller om de ska användas i marknadsföringssammanhang. Kul var det i alla fall förutom att det var LITE jobbigt att stretcha insida lår på vänster ben i ca 10 minuter, hahaha. Allt för en bra bild, eller hur? ;-)

Imon hägrar ett lunchpass med Johan - nice!

P.S. - Glömde bort att jag körde 5 km i tänkt tävlingsfart på milen i lördags som gick så där pga lite ryggont: 20:19 - MEN känslan var bra (bästa kilometern gick på 3:56) D.S.

P.S. Igen : Varför försvinner mina radbrytningar i Blogger? Har inte ändrat någon inställning men nu blir hela texten i en sammanhängande text och jag vet inte hur jag ska göra för att få det rätt :-( Någon som vet? D.S.

Edit: Tack Staffan för hjälpen med radbrytningsfenomenet!

4 kommentarer:

 1. Har också varit med om radbrytningsfenomenet. Skriv i fliken "Redigera HTML" eller använd den till att infoga radbrytningar.

  Vad flitigt du tränar, det bör ju betyda lysande resultat när tävlingssäsongen drar igång?

  SvaraRadera
 2. Staffan: Tack för att du hjälper mig med tekniken - igen :-)
  Ja, jag hoppas på en bra säsong 2011 och nu på lördag är min första tävling för i år :-)

  SvaraRadera
 3. Just det, jag får fundera på att börja ta betalt snart ;) Lycka till på lördag, det kommer att gå jättebra!

  SvaraRadera
 4. Staffan: Ojoj - kan bli en "dyr" historia för mig :-P
  Tack - rapport kommer så klart efter loppet!

  SvaraRadera