fredag 7 december 2012

Uppfriskande to say the least :-P

Ja, -14,8 grader C stod termometern och 05:40 stod klockan på när jag stack ut på min första morgonjogg på nästan två månader. Tur att jag hade buffen över ansiktet för annars vet jag inte om det varit så skönt för kinderna. Is i ögonfransarna är det nya svarta inom löpning ;-)


8 km blev det. Inte mer dels för att det var kallt men även för att jag vill ta det lugnt med foten. Speciellt då jag faktiskt sprang även igår...

Igår simmade jag oxå. Eller ja, ren simning kanske man inte kan kalla det när man använder sig av en platta, inte för att träna benspark som man kanske kan tro, utan för att träna på något som heter "patient hand" inom Total Immersion. Jag simmade inte med plattan hela tiden och ett tag var jag faktiskt i den lilla varma poolen som är grund och körde armteknikträning. Det svåra med att "lära om", eller ja LÄRA BORT det jag kunde innan, är att det känns som om jag är en total nybörjare. Nu vet jag inte ens hur och när jag ska andas. Men det är bara att fortsätta att tragla på, snart släpper det.


Annars hoppas jag på att kunna ta en kortare sväng i Änggårdsbergen imon. Ska bara komma på vad jag ska ha på fötterna; vanliga löparskor, Icebugs Anima BuGrip eller mina Inov-8 X-talon 190...lite klurigt för jag har ingen aning om hur det ser ut där uppe. Kan vara isigt, kan vara bra packad snö, kan bli tal om snöpulsning. Vilka problem, jag bör ju vara glad åt att ju KAN springa där och att det är min favoritdag på veckan, fredag. Så då är jag det, glad alltså - ni med? 

4 kommentarer:

 1. Ja! jag är också glad! Fredag är bäst. Också glad för dig att du är igång igen, heja foten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Heja fredag och heja våra fötter!

   Radera
 2. Imponerande, jag har inte kommit ut vid så låga temperaturer ännu. Du är grym

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Bara man har rätt kläder och något för ansiktet funkar det. Skulle dock aldrig köra långpass när det är så kallt :-P

   Radera