måndag 31 december 2012

43:XX på Sylvester

Att springa ett millopp utan någon som helst fartträning de senaste månaderna blir en kamp från steg ett. Således blev årets Sylvesterlopp årets tyngsta lopp. Oxå årets enda millopp.
Jag tackar för alla heja-rop och även om jag inte var snabb så var jag i alla fall matchad å snygg ;-) Nu, låt 2013 komma för FAN, jag är redo!


5 kommentarer:

 1. Å så bra jobbat! Grattis! Ska du springa ismilen också? Den 26 januari? Jag har anmält mig och tänker nog springa även fast jag inte kommer vara i form. Ibland är det roligt att bara delta. Men 43 minuter tycker jag tyder på en grym form trots utebliven fartträning. Du har det i dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Josefin, får se med Ismilen. Ska springa Sandsjöbacka Trail Marathon veckan innan så får se hur pigg jag är i benen.

   Ja, 43 minuter är bra men med tanke på att jag förra året sprang samma lopp på 41 minuter men med tanke på att jag inte tränat fart sen oktober så är det ändå godkänt :-)

   Radera
  2. Ja, Mycket Väl Godkänt :)

   Ah vad kul med Sandsjöbacka! Det känns som ett väldigt roligt lopp. Jag står på reservlistan. Platserna tog ju slut så fort i år. Vi får se om jag får en.

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Nä, faktiskt inte mer än efteråt då det regnade hela loppet och jag blev blöt så när jag gått i mål blev jag kall extremt fort men frös inte när jag sprang.

   Radera