torsdag 20 december 2012

10+10+10 = löpbandsdöden?

Igår var det simteknikträning på Valhalla (jag hörde hela tiden Coach A-K´s ord: patient hand, patient hand) och idag så har jag varit på gymmet. Jag passade på att ta denna bilden snabbt innan jag körde deadlifts (=marklyft) med en 28 kilo kettlebell:


Folk tittar lite konstigt på en när man tar kort på sig själv på gymmet, hahaha. Wonder why? 

Började i alla fall dagens gymövingar med 30 minuter på bandet: 10 minuter i 5:00 fart, 10 minuter i 4:17 fart och avslutningsvis 10 minuter i 4:00 fart. De sista minutrarna var en kamp kan jag lova, men kanske inte så mycket flåset som att jag var på väg att dö löpbandsdöden. Hur mycket jag än försöker att INTE titta på displayen så går ögonen ditåt var femte sekund! 

Passade idag även på att väga mig och se där + 2 kg - kan det vara all styrka som ger resultat eller kanske för mycket degätande? Idag testade jag i alla fall att göra en chin i ribbstolen och lyckades dra mig själv upp 10 centimeter, det går framåt (ni ser väl armarna på bilden ovan?)! Snart ska jag klara EN i alla fall - fast fortsätter jag gå upp i vikt så blir ju det där en svår balansgång!

Har fått hem en bok som jag beställt via amazon.com som jag ska försöka hinna läsa i jul: 


Skriven av en amerikansk sjukgymnast som verkar ha många strängar på sin lyra förutom att han är en duktig idrottare själv. Återkommer om jag tyckte den var bra. 

Nä, nu får jag nog lägga på en rem - har bara handlat EN julklapp än så länge. Tur att jag är ledig imon :-O 

8 kommentarer:

 1. Haha, löpbandsdöden ja, jag brukar t o m snabba upp nerjoggen bara för att få kliva av lite snabbare :-) Bra pass i alla fall, 10min halvmarafart+10 min milfart är ju inte fy skam! Tror det räcker rätt långt så här dags på året, lycka till med shoppingen, blir nog inga problem för dig, du är ju rätt vass i den grenen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nedjoggen är det helt ok att fuska med på bandet.
   Ja, farten var ok och det kändes bra. Hade inte orkat längre MENTALT!
   Shopping, en av mina favoriternas ;-)

   Radera
 2. ja det har kanske blivit lite mera armmuskler - snyggt! och håret med, så kul med lite nytt även om det säkert är ovant. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. S, tack å ja man ser ju inte det själv. Får ta fram ett gammalt kort å jämföra.
   Håret, känns ovanligt och imon åker faktiskt resten med! Bokat ny tid hos frissan, igen!

   Radera
  2. Ja, lite fart klarar allt benen av ;-)

   Radera
 3. Nej, löparband är väl inte den roligaste typen av löpning. Men i nödfall så... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det! Ett bra hjälpmedel ibland :-)

   Radera